Čo si dnes urobila pre to aby si sa z toho dostala?

Príspevok v téme: Čo si dnes urobila pre to aby si sa z toho dostala?
kendra

Mylím, že názov témy hovorí za seba. Stále tu len rozprávame ako bojujeme, padáme, víťazíme, vzdávame sa... Ale položme si otázku, čo sme dnes urobili pre to, aby sme sa z toho dostali. Koľko si jedla? Jedla si vôbec? Koľko hodín si dnes strávila myšlienkami na jedlo? Pozerala si na iné baby ako vyzerajú a podporovala si tým v sebe svoju sebanenávisť a podceňovanie? Buďme k sebe úprimné a podporme sa konečne aj vlastnými skúsenosťami, nielen prázdnymi rečičkami...

rockerka

DNES SOM RANAJKOVALA, OBEDOVALA A ZJEDLA SOM PISKOTY A ARASIDY. Lenze stale sa musim porovnavat s ostatnymi a pred kazdym jedlom sa utvrdit aka som chuda a spytat sa- je tato chudsia ako ja?-odpoved je vzdy rovnaka- ANO! MaLA RADA PRE OSTATNE ZUFALE-Nehovorte size musite pribrat, ale hovorte si mama pravo na jedlo ako kazdy normalny clovek! Lebo normalny clovek nepocita kalorie.

mirečka

a čo som urobila dnes? dnes som jedla aj ranajky, aj obed, až keď som pocítila normálny hlad a jedla som len pokiaľ mi to bolo príjemné. Pri obede som pocítila, že ďalšie sústo by znamenalo riziko-spúsťač a tak som radšej tie dve lyžičky ryže nedojedla. momentálne som veľmi šťastná :)

mirečka

Ahoj kendra. Aj ja ti veľmi veľmi z celého srdca držím palce. Máme rovnaké túžby? Jedna z mojich túžob je byť slobodná. A tá je taká silna, že už urobím všetko preto aby som oddialila každý záchvat a je mi úplne jedno koľko vážim, keďže to nemám ako zistiť :) Rada si s tebou popíšem, chcem aj ja teba podporiť, aby si vedela, aby sme vedeli, že máme právo byť slobodné, máme právo byť spontánne, také aké sme. Už som sa ppp natrápila ajáj, strašne dlho ale už NECHCEM a to je pre mňa prioritou. Nikdy nie je neskoro začať si veriť, len treba nájsť v sebe ten kúsok nádeje a zväčšiť ho ako sa len dá. moje icq je 301 581 548.

kendra

mirečka, wow. až mi vypadol dych ked som si citala tvoj prispevok. povzbudzujem ta do boja aj nadalej. ja tiez prezivam trozne vitazstva a pady. nedaj sa odradit aj keby si zasa padla... myslim na teba. ak chces, mozme si popisat cez skype alebo icq alebo mail. budem rada ak sa ozves. citim ze mame podobne tuzby a osudy... tak sa drz aj nadalej...si fakt super. bulimia ti uz dost dlho otrvovala zivot... je cas jej dat "goodbye". my vsetky by sme mali...!!!! raz a navzdy!!!

mirečka

Čo som urobila? Pred troma dňami som vyhodila váhu a už dnes - tretí deň som sa teda nevážila. Začala som si písať denník a predvčerom som si kúpila čokoládovu tyčinku, ktorú som napokon nezjedla, lebo som na ňu vlastne nemala chuť. A včera aj predvčerom som nedojedla celý balík cukríkov ale som aj nechala. Už tretí deň čakám na fyzický hlad a až vtedy jem. Robím všetko, čo funguje. Napísala som tiež list adresovaný bulimii, že jej ďakujem, že bola pri mne, ked som sa cítila sama a že mi pomohla lepšie spoznať samu seba ale, že už je čas, aby sa nám cesty rozdelili a dali si zbohom :)

vianoce

ludia, je mi nanic. je po sviatkoch a ja som si opat nedavala poyor. preyierala som sa. vzdy si davam pozor aby som do postele isla aspon po 4 hodinach od jedla, ale ja som teraz jedla este aj o 12 v noci. pribrala som, citim to na rifliach, je mi z toho nanic. idem si dat prehanadla, nech je to uz zo mna von, aspon trochu lepsie mi bude. ako ste cez sviatky edli vy?

hlr

zjedol som rozok s pomazankov ...no potom mi prislo zle a tyckoval som v obchode :( ale ne dobrovolne
a ten rozok som zjedol dobrovolne .tak dufam ze aj snaha sa ceni

alpa

To nebol nazor, ale prosba... A toto nie je "navazanie sa" ale vymena nazorov.. Mimochodom ked neznasas tieto temy tak poradim ti ... ignoruj ich.