Čo si dnes urobila pre to aby si sa z toho dostala?

Príspevok v téme: Čo si dnes urobila pre to aby si sa z toho dostala?
kendra

Mylím, že názov témy hovorí za seba. Stále tu len rozprávame ako bojujeme, padáme, víťazíme, vzdávame sa... Ale položme si otázku, čo sme dnes urobili pre to, aby sme sa z toho dostali. Koľko si jedla? Jedla si vôbec? Koľko hodín si dnes strávila myšlienkami na jedlo? Pozerala si na iné baby ako vyzerajú a podporovala si tým v sebe svoju sebanenávisť a podceňovanie? Buďme k sebe úprimné a podporme sa konečne aj vlastnými skúsenosťami, nielen prázdnymi rečičkami...

kendra

ja som sa dnes rozhodla normálne jesť, aj keď včera som jedla neskoro večer, z čoho mám vždy výčitky. Raňajkovala som bebe a pomaranč, idem variť obed, polievku a slivkové guľky. Dnes idem psychologicke na 3. sedenie. Toto bol najťažší týždeň aký si za celú histŕiu mojej bulímie pamatam. Mam super psychologicku, dufam ze onedlho budem videt pozitivne vysledky. Drzte sa kocky, myslim na vas, povzbudzuje ma to ked vidim vasu tuzbu po uzdraveni a vyslobodeni z tohto bludneho kruhu...

...

ja som zacala dnes rozmyslat nad tym ze mozno nemam anorexiu ako som si doteraz myslela, ved kazda zena ma stanovene urcite hranice v stravovani a obmedzuje sa v jedle aby si zachovala alebo dosiala vysnivanu vahu:)

Alternativa

:o) tesim sa, dievcata, aj ten malinky uspech je super a budu dalsie. Prepacte, ze som Vam sem vstupila, prijemny vecer a pekne snicky

sunshine

kendra, kraaaaasna tema, dakujem:-)))
dnes som nezvracala, pekne som sa napapala, pred, v aj po praci. a dokonca som nemyslela iba na jedlo, takze plnohodnotny den, jupiiiii!

elka

držím palce ja som to dnes zas nezvládla,máš pravdu dá sa všetko riešiť,ale mne sa to nedarí už tri týždne

evcca

vies,ako to so mnou lomcuje? mam chut sa ist prejest a potom vsetko vyvracat. musim bojovat, pretoze navrat by bol len zastieranim pravych problemov a tie sa daju riesit.

evcca

urobit pre seba nieco v tejto oblasti je tazke, ale o to cennejsie. dnes som zatial jedla normalne porcie v normalnych dennych obdobiach, nezvracala a nerobila si vycitky. snazim sa hladat nieco pozitivnejsie ako je uspokojenie len a len z chudosti. verte, ide to tazko, ale aspon niekedy sa mi to podari. velke plus je nevazit sa casto, mne pomohlo vazenie 1x do tyzdna a len v spodnom pradle a nalacno, beriem to vtedy neskreslene. zatial si, ale neviem zvyknut na to, ze obcas priberam, stve ma to a vtedy sa tie pozitivne podnety hladaju tazko.

Najčítanejšie články