Čo si dnes urobila pre to aby si sa z toho dostala?

Príspevok v téme: Čo si dnes urobila pre to aby si sa z toho dostala?
kendra

Mylím, že názov témy hovorí za seba. Stále tu len rozprávame ako bojujeme, padáme, víťazíme, vzdávame sa... Ale položme si otázku, čo sme dnes urobili pre to, aby sme sa z toho dostali. Koľko si jedla? Jedla si vôbec? Koľko hodín si dnes strávila myšlienkami na jedlo? Pozerala si na iné baby ako vyzerajú a podporovala si tým v sebe svoju sebanenávisť a podceňovanie? Buďme k sebe úprimné a podporme sa konečne aj vlastnými skúsenosťami, nielen prázdnymi rečičkami...

barbinka

Neznášam sa tieto témy pre anorektičky a bulimičky. A poprosím vás, nenavážajte sa. Môžem si povedať svoj názor.

alpa

Mam to chapat tak ze okrem anorekticiek a bulimiciek, zvysok disciplinovanej zenskej populacie su taktiez "nezdravo" zijuce individua????

WEJA

nikto: aj ked si sa pomotkala, myslim, ze si povedala uzasnu pravdu ked si napisala "ak sa obmedzujem v tom ze si dovolim zjest len 200 kcal denne, tak to je sice sebadiscplina ale nezdrava (obmedzovanie)". Pochopila si ma:)

WEJA

Viete co, nechajme to tak. Kazda mame na to svoj uhol pohladu.. Myslim, ze kendra touto temou chcela docielit cosi ine- konkretne. No, co konkretne ste dnes spravili pre to aby ste sa vyliecili?

kendra

ach baby, tomuto som sa chcela vyhnut. zas same recicky s prepacenim, bez vyznamu. nech nikto nehovori disciplina tomu, ze "vydrzi" zjest za den len ovocie alebo jogurty alebo menej ako 1000 kcal. to nie je disciplina. disciplina je prave naopak - zdrave, rozumne doplnanie potravy svojmz telu ktore ju potrebuje aby mohlo pracovat a mat dost energie a tepla. ja som dnes napriklad neranajkovala, a nebol to najlepsi napad. po obede mi prislo tak zle na stiahnuty zaludok. na obed som mala kuraci vyvar a ryzu v mlieku s ovocim... citim sa nafuknuta, asi ze som vcera este o 23.00 jedla sladkosti... ach tie chute...tolko odo mna

nikto

ano mozno som sa zaplietla sama v sebe:) snazim sa tomu ale porozumiet, tak ale potom pravdivy argmument anorekticiek je ze sa ucia sebadiscipline (ved ako kazda zena) nie?

alpa

Diskutujeme v ramci jednej temy a niekto s nickom "nikto" sa zamotal sam v sebe(najprv pises ze hovorime o dvoch rozdielnych veciach a potom v zapati pises ako tie dve veci su zrazu jedna) :-)) Sebadisciplina nie je ekvivalentom pre pojem obmedzovanie..

nikto

myslim ze tu hovorime o dvoch temach, jedna je sebadisciplina a druhe je obmedzovanie- ak sa obmedzujem v tom ze si dovolim zjest len 200 kcal denne, tak to je sice sebadiscplina ale nezdrava (obmedzovanie)

Najčítanejšie články