Helicobacter - liecba

zenka

caute,mam helikobaktera a trojkombinacia nezabrala..Je zaujimave ale,ze sa mi najviac ziadaju jogurty(miešam ich s ovocím,orieškami...samé dobroty a CITRON celý vytlačim do toho...),beriem vela liekov,tak tej kyseliny asi bude MÁlO,nie?

RNG

nuz, keby ste vsetci pouzivali doplnok potravy zinok, ktory je potrebny na rozne procesy v tele, bolo by toho helikobakteru podstatne menej.
Zinkove iony(kovova chut) su velmi ucinne na potlacenie roznych nakaz, od viralnych az po rozne bakterialne, vcitane helikobakteru.

lencok1

tak to je dobra sprostost, dedicny urcite nie je,mozes ho len ziskat...to ze ho ma tvoja sirsia rodina, nemusis ho mat automaticky ty, dolezitu rolu, tu zohrava imunita!A mat ho aj mozes, ale to nema nic spolocne s tym, ze ho ma sesterka a teta! ak ti byva zle, sup k lekarovi

samantha

prosim vas moze byt helicobacter dedicny teda skor to myslim tak ze ked to ma moja sesetrinca a teta a byva mi hrozne zle dost casto... ci je pravdepodobnost ze ho mam na zalade toho ze ho maju moji pribuzni....prosim odpovedzte dakujem

lucka

Ahojte vsetci,nicinka ani mne nezistili HP zo stolice,ani z krvi,az endoskopom:/Bolo to sice velmi neprijemne,ale aspon som zistila,ze co mi robi tazkosti.Divim sa vsak,ze lekar mi na to predpisal tri druhy antibiotik,ktore mam vsak brat len tyzden.Myslite,ze to pomoze?Citala som tu totiz prispevky,ze tyzdenna liecba nestaci.Pekne sviatky:)

nicinka

mno ja som mala pozitivne testy na helicobactera 1916,4 ale som mala negativnu stolicu...vedeli by ste mi poradit co zabera na helicobactera lebo uz nechcem tak dlho cakat na vysetrenie bo to mam az po novom roku...prosim poradte mi co pomaha na helicobactera zo stravy a tak...

RNG

Potlacanie zaludocnych kyselin je skodlive na travenie.
Pala(kvasenie v zaludku a nasilne otvorenie uzaveru medzi zaludkom a pazerakom, kam sa dostanu kvasne peny zo zaludka) moze byt len pri NEDOSTATKU kyselin.
Kyselina citronova aj octy zvysuju kyslost zaludka, preto znizuju kvasenie v zaludku, cim aj moznost paly.
Kazdy predsa dobre vie, ze octom sa konzervuje, tak isto kyselinou citronovou.

kika4

jardo 23...no ja som brala tiez tie lieky helikobaktera som potom uz nemala-ale po istom case sa moze vratit.a co ti zistili okrem helikobaktera? dieta-nic vyprazane, mastne, udene, kavu, ochutene mineralky ani malinovky nepit ak mas vela kyselin v zaludku tak je dobra Fatra alebo nejake caje.Nejedz cokoladu ani vela sladkeho ani velmi nesol ani nekoren.nesmies pikantne jedla a alkohol.mne zakazali aj ovocie citrusove exoticke takze jem len banany a mozes citrony(tie znizuju kyseliny) a nejedz ani zeleninu. Nemal by si jest ani velmi cerstve rozky a chlieb.No je toho este vela co by sa nemalo jest(ale kazdy musi prist na to sam co mu skodi)...na internete najdes taky zoznam co jest a co nejest takze aspon tak priblizne budes vediet lebo napr. zakazane je jest kapustu sladku ale ja ked ju zjem tak mi po nej nic nie je ale samozrejme ze si dam len trosku.Alebo napr.pizza niekedy by som zjedla aj celu a teraz si sem tam dam len 2 kusky lebo aj po nich mi uz trosku zacina byt zle.Takze tak.

jardo23

caute..chcel by som sa este spytat,ze ked mam helicobactera,tak ci mozem pit mineralku, napr.vincentku..ci to pomaha zaludku,alebo skor skodi..diky