Uz som tu raz o tom pisala, mam taky problem, ze sa neznasam kvoli svojej jazve z popaleniny, mam ju uz 10 rokov ale v poslednej dobe to pocitujem este intenzivnejsie, niekedy ma normalne ovplyvnuje v mojich rozhodnutiach...ako napr. ked ma nejaky chalan chcel a pacila som sa mu, moja hlava povedala stop ze to nemoze byt pravda, lebo ja mam tu hnusnu jazvu...ja sa tym nicim a vazne sa nemam kvoli tomu rada, mne to uplne zmenilo zivot a zmyslanie a postoj k samej sebe...na to sa mi potom nabaluju dalsie problemy, z depiek sa uz liecim, ale ako mam vyriesit tento problem s tou jazvou...stratila som sa sama v sebe a vazne volam o pomoc, lebo to zacinam pocitovat vo vsetkom...mam pocit ze ten uraz mi ovplyvnil cely zivot alebo skor ja som si ho nechala ovplyvnit tym zmyslanim...stale si opakujem keby som sa nebola popalila nebolo by to to a to...a ide mi z toho sibnut, zacarovany kruh...a toto musi skoncit, inak sa naozaj scvoknem alebo si nieco urobim...co mam teda robit, ako sa mam zacat znasat aj s tou jazvou...ako si mam zacat verit, dovtedy som nemala problem, teraz si uz pomaly v nicom neverim:( som z toho velmi smutna a znicena
-----------------------
Popáleniny www.zdravie.sk
Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny
Bum bum bum z hlavy von!!!
Lencok ak nemas popaleniny na 50% svojho tela, tak kazdemu chlapovi je nejaka jazva u prdele.To mi ver.
och o to sa netrap aj ta bude milovat budes pre nho stale atraktina a budes ho aj pritahovat o to nejdeo jazvu vazne! to sa da spravit..! a iba hlupak by zdupkal ver mi, aspon budes vediet ktory je ten spravny :) vidis mas vyhodu .. ine by to tak lahko nerozoznali :)..
myslite ze aj s jazvou mozem byt pre muza sexi a nenecha ma potom kvoli tomu pre inu, co ju nema, pochopte pre zenu je to velmi tazke:(...a ja som este take krehke ziena, fyzicky aj psychicky
akym sposobom makat? myslim dusevne predpokladam
Sú ľudia,ktorí neustálym ľutovaním sa,cickajú energiu z iných ľudí. Pokiaľ niet problému,vymyslia si nejaký. Chceš k nim patriť ťiež? Iná cesta,ako zmena myslenia neexistuje a ty si to dobre uvedomuješ. Zázraky na počkanie neexistujú,začni na sebe tvrdo makať.
lencok1 prijímaj sa s láskou,všetci sme dokonalé bytosti, dietky Božie. Tvoja odlišnosť ťa robí jedinečnou, zmeň uhol pohľadu. Vracia ťa k pokore a má ťa niečo naučiť.
dnes ma znova chyta ta blba depka a nielen z toho
no to je super, a ver ze vydrzi pametaj na nase slova a na svoj ciel, vsetko sa da len treba pevnu volu a tuzbu po cieli..! dufam ze budes mat pekne sny :) z celeho srdiecka len to naj prajem :)
dobru nocku vam prajem dievcata:)
ste zlatucke dakujem za povzbudenie...dufam ze mi to vydrzi, dnes budem zaspavat s dobrym pocitom na dusi...a vsetko sa da vyriesit, len clovek musi chciet ze ano:)