Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny

Príspevok v téme: Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny
lencok1

Uz som tu raz o tom pisala, mam taky problem, ze sa neznasam kvoli svojej jazve z popaleniny, mam ju uz 10 rokov ale v poslednej dobe to pocitujem este intenzivnejsie, niekedy ma normalne ovplyvnuje v mojich rozhodnutiach...ako napr. ked ma nejaky chalan chcel a pacila som sa mu, moja hlava povedala stop ze to nemoze byt pravda, lebo ja mam tu hnusnu jazvu...ja sa tym nicim a vazne sa nemam kvoli tomu rada, mne to uplne zmenilo zivot a zmyslanie a postoj k samej sebe...na to sa mi potom nabaluju dalsie problemy, z depiek sa uz liecim, ale ako mam vyriesit tento problem s tou jazvou...stratila som sa sama v sebe a vazne volam o pomoc, lebo to zacinam pocitovat vo vsetkom...mam pocit ze ten uraz mi ovplyvnil cely zivot alebo skor ja som si ho nechala ovplyvnit tym zmyslanim...stale si opakujem keby som sa nebola popalila nebolo by to to a to...a ide mi z toho sibnut, zacarovany kruh...a toto musi skoncit, inak sa naozaj scvoknem alebo si nieco urobim...co mam teda robit, ako sa mam zacat znasat aj s tou jazvou...ako si mam zacat verit, dovtedy som nemala problem, teraz si uz pomaly v nicom neverim:( som z toho velmi smutna a znicena
-----------------------
Popáleniny www.zdravie.sk

lencok1

k tebe moj mily :) sa uz vyjadrovat nebudem, si necitlivy clovek, to poznanie mi staci...
smejka mas pravdu mna len to tarpenie sem tam chyti, tie sttrie su banalita, len si na ne musim zvyknut, lebo ich mam kratucko ale nie je ich moc vidno, inak mas pekny nick ze smejka, asi vystihuje tvoj optimizmus, ze:)

smejka

lencok svtu ta strie? co si normalna? kazda baba ich ma .. ved ja ich mam na stehnach aj na litkach a nic si uz z totho nerobim , prilis rychlo som vyrastla a este sportovala tak tak to dopadlo.. a vobec ma to nestve aj ked su prilis viditelne...! ved aj tak raz budem stara zvraskavena:) a strie ma nikdy vzivote nebudu trapit :)..

buffy

moja ja bi som ti skusial poradi neaku infra lamou a mst wdaka ktorej sa tej jazvy mozes postupne zbavit chod za nealki plastiockim chirurgim a on ti powie co je dobre urobit aneboj sa plastika prichadza v uvahu ak sa ti dotycne prostriedky nebudu pacit ale bo budes mat u nich divny pocit

:)

jasne, ved najlepsia zabava je na takych chuderach ako ste vy dve. myslim ze vyplach mozgu by si potrebovala prave ty moja:)ved to mas ako nazov temy. potrebujes sa len stale ukludnovat a chlacholit..aj tak si označkovana ako taka krava na bitunku:)) skoda ze ti to čislo nevypalilo..a ze zehliť na tele nohavice..ako u 5 ročneho decka by sa to este dalo chapat..

lencok1

ja uz do skoly rok nechodim tak neveim ako si ma mohol vidiet:)
a zasa sa tu nudis ze...radsej studuj lebo mas stale menej rozumu, teba sem naozaj nikto nevolal, uz sa nemas ako vybijat na veve tak si presedlal, ach jo, ale potesil si ma ze si zavital, uz som sa zlakla ze sa ti nieco stalo alebo ze si isiel na nejaky vyplach, aby sa ti uvolnilo miesto na rozum

:)

boože este ta baví otvárat stale nové temy okolo tvojej posratej jazvy?a bradavice ako?:)) už lepšie?minule som ta videl na Zilinskej univ., no hrôza:))

lencok1

a este sa mi na zadku vytvorili jemne strie, by ste neverili ja som od tej jazvy tak na seba zanevrela ze som sa "prestala" starat aj o svoju postavu, mam vsak jednu vyhodu, ze mam dobre spalovanie, no pred statkami som trochu nabrala a zhoodila a urobili sa mi tie tenke ciarky ci co to je:(...ja som sa sama dokafrala, mam pocit ze od tej popaleniny som sa zacala neznasat a pridavaju sa druhe veci, pricom kedysi som vyzerala fakt dobre...mne uz asi sibe