Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny

Príspevok v téme: Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny
lencok1

Uz som tu raz o tom pisala, mam taky problem, ze sa neznasam kvoli svojej jazve z popaleniny, mam ju uz 10 rokov ale v poslednej dobe to pocitujem este intenzivnejsie, niekedy ma normalne ovplyvnuje v mojich rozhodnutiach...ako napr. ked ma nejaky chalan chcel a pacila som sa mu, moja hlava povedala stop ze to nemoze byt pravda, lebo ja mam tu hnusnu jazvu...ja sa tym nicim a vazne sa nemam kvoli tomu rada, mne to uplne zmenilo zivot a zmyslanie a postoj k samej sebe...na to sa mi potom nabaluju dalsie problemy, z depiek sa uz liecim, ale ako mam vyriesit tento problem s tou jazvou...stratila som sa sama v sebe a vazne volam o pomoc, lebo to zacinam pocitovat vo vsetkom...mam pocit ze ten uraz mi ovplyvnil cely zivot alebo skor ja som si ho nechala ovplyvnit tym zmyslanim...stale si opakujem keby som sa nebola popalila nebolo by to to a to...a ide mi z toho sibnut, zacarovany kruh...a toto musi skoncit, inak sa naozaj scvoknem alebo si nieco urobim...co mam teda robit, ako sa mam zacat znasat aj s tou jazvou...ako si mam zacat verit, dovtedy som nemala problem, teraz si uz pomaly v nicom neverim:( som z toho velmi smutna a znicena
-----------------------
Popáleniny www.zdravie.sk

lencok1

no viem ta pochopit...mne to zasa zacalo od tej popaleniny, dodnes mam tendenciu vsetko zvalovat na nu, lebo inak som fakt dostala vela do vienka a takto som sa dokafrala, nevedela som to v tom veku zvladnut...zacali problemy, neskor aj bolest hlavy, nespavost a uz 6 rokov mam " kamosku " depresiu, z ktorej sa liecim...
casto uvazujem aky by bol moj zivot keby... moje oblubene slovicko by som sa nepopalila...je smutne ze ta jazva ma ovplyvnila v mnohych rozhodnutiach a prezivania zivota, dnes mi je to luto...co vsetko som kvoli tomu zemskala, aka som byvala smutna...atd, nemala som odvtedy rada leto...naco super postava, ked mas jazvu...to som si vzdy hovorila, no dnes som uz o nieco mudrejsia, aspon dufam, hadam to vsetko bolo na nieco dobre...

Arweena

aspon máš všade blízko:)
no bulímia bol uz iba dôsledok všetkých problémov a tregédií. to sa trestam za niečo, za čo nemôzem a pripisujem si velku vinu..čomu som mohla zabranit a nezabranila..ani neviem kedy presne to vsetko začalo a na to sa naballi iné problémy.

lencok1

priamo z centra, blizko autobus. nastupista...
a aky mas ty konkretne problem, nemusis pisat ak nechces...prepokladam ze jedlo atd...?

Arweena

nesranduj, ze si zo ZA:))) ja som momentalne na Solinkach:)
ja mam tiez zakorenené problémy inde, ale nejdem a nechcem to tu rozoberat, riešenie na to uz nie je..len sa s tym treba vysporiadať

lencok1

ano velmi dobre chapem!!!!....depka moze byt z hocicoho, ta moja nepochadza len z jazvy, ta je zakorenena niekde inde

Arweena

ja mam tiez 24:) ale pred rokom doštudovane v BA, teraz som doma v ZA. Ale mám pocit, ze tu poznam este menej ludi, ako v BA:( za tých 5 rokov sa dosť zmenilo