Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny

Príspevok v téme: Mám psychické problémy kvôli jazve z popáleniny
lencok1

Uz som tu raz o tom pisala, mam taky problem, ze sa neznasam kvoli svojej jazve z popaleniny, mam ju uz 10 rokov ale v poslednej dobe to pocitujem este intenzivnejsie, niekedy ma normalne ovplyvnuje v mojich rozhodnutiach...ako napr. ked ma nejaky chalan chcel a pacila som sa mu, moja hlava povedala stop ze to nemoze byt pravda, lebo ja mam tu hnusnu jazvu...ja sa tym nicim a vazne sa nemam kvoli tomu rada, mne to uplne zmenilo zivot a zmyslanie a postoj k samej sebe...na to sa mi potom nabaluju dalsie problemy, z depiek sa uz liecim, ale ako mam vyriesit tento problem s tou jazvou...stratila som sa sama v sebe a vazne volam o pomoc, lebo to zacinam pocitovat vo vsetkom...mam pocit ze ten uraz mi ovplyvnil cely zivot alebo skor ja som si ho nechala ovplyvnit tym zmyslanim...stale si opakujem keby som sa nebola popalila nebolo by to to a to...a ide mi z toho sibnut, zacarovany kruh...a toto musi skoncit, inak sa naozaj scvoknem alebo si nieco urobim...co mam teda robit, ako sa mam zacat znasat aj s tou jazvou...ako si mam zacat verit, dovtedy som nemala problem, teraz si uz pomaly v nicom neverim:( som z toho velmi smutna a znicena
-----------------------
Popáleniny www.zdravie.sk

lencok1

baby mi stale hovoria ty sa mas ake mas krasne stihle dlhe nohy a ja si len pomyslim...ved hej "krasne" s takou jazvou

Arweena

apla jasne ze si pamatam..ja mám pamať ako slon..super ze sa Ti darí, aj mne sa celkom v práci darí..ale stále mi nieco chýba alebo ma trápi.. proste nevydrzím v klude:)robís v BA?:)

Arweena

Lenka vlastne aj ja mam jednu jazvu na nohe, na píštale..asi 6 stehov, ked som v amoku vykopla dvere so sklenenou výplnou..ale nikdy som to neriešila, aj ked sa mi dost zle zrástla, mám tam takú priehlbinu, ked som namiesto odpočivania lietala kade-tade. Sranda, ja som nikdy tuto jazvu neriesila..

alpa

Jej ty si to pamatas? Som spokojna so svojou robotou, je to presne take ako som si to predstavovala. Robim s uzasnym kolektivom a zakaznicky su tiez velmi spokojne :-)) A tebe sa ako dari?? (Odpisujem neskoro lebo sa mi prave priatel vratil z roboty...)

lencok1

inak som sa pytala a zevraj moja jazva je pomerme riesitelna a dr povedal ze podla neho ju mam nadherne zahojenu, ze som slepa a je to psychika...ale ze moze mi ju este trsoku vylepsit

Arweena

myis nejde o to, jasne ze na svete su ludia milionkrat tazsie postihnuti..kazdy vníma ten svoj problem ako najhorsi, alebo ho minimalne trapi, deptá a niči rovnako. Len nezačnime rozoberať hlad v Afrike alebo ozonovu dieru:) ja vravim, ze ludska psychika je najdôlezitejsia

lencok1

no ja mam tu jazvu asi 7*4,5 cm,z popalenia...dost mi to narusilo moj modelingovy zivot, mozno je to tak lepsie...viete niekedy mi to pride luto, clovek je len raz mladi...a chce si to uzit a s jazvou to ide trsoku tazsie, ale stavaju sa omnoho horsie veci, ja este len urcite pridem nato na co to bolo dobre, vsetko ma svoj zmysel, mozno by som teraz bola nejaka namyslena modelka co by ficala na drogach a takto mam sice problemy, ale hadam su riesitelne...najviac ma hneva ze som si tu urobila sama, ale baby& mozeme byt radi ze vobec sme, nikdy clovek nevie co ho este postretne, nikdy nie je tak zle aby nebolo este horsie...mam sa pre tu jazvu trapit???? je to normalne???? je lahke povedat netrap sa, tomu kto ju nema, ale ok, berem vsetky nazory a vlastne som nou vynimocna no nie....