Váha + výška

jaja

kyblik,vies oboje z tebou zadanych situacii obnasaju stratu pripadne vynechanie menstruacie....taktiez psychicky stres ju dost ovplyvnuje...cize pri ppp sa to stava casto a to nemusis mat ani velmi velku podvahu,alebo rapidne schudnut.aspon ja som to tak mala

kyblik

chcela by som sa spytat ohladne straty menzesu...pri podvahe nastava amenorea, ale podla vas tu ide skor o nahle schudnutie? alebo skorej o prekrocenie urcitej hranice vahy daneho cloveka?

Demi

ja mam 174 a 57 kg, a stale počúvam že som chudá... aj ked som mala 52 aj ked som mala 60 kg... stale mi vraveli že som chuda,, jednoducho si to vysvetlujem tak, že mam proste taku stavbu tela a tak všetko dobre rozložene ... :-))

poliewoocka

Toto nie je nikdy o cislach.Ani miery,ani vaha.
1.Svaly su tazsie ako tuk
2.Napr. horna miera 90 nie je podla mna dokonale cislo.Aj ma zena utly hrudnik a poriadne prsia,a druha ciroky hrudnik a prsia nikde a maju rovnaky obvod...hmmm...
3.Niekto ma aj tazsie kosti.Denzitometriou sa da zistit hustota.
4.Niektori stihli maju taky vysoky "nezdravy" cholesterol az hroza a beru lieky a niektori gulatejsi mozu byt ovela zdravsi.

kyblik

zahadna,rozumiem uplne tvojim pocitom, to iste prezivam aj ja...aj ja tuzim mat vypukle kosti a vsetko co k tomu patri, ale citim ze cim blizsie som k tomu tym viac sa trapim, som smutna a viac plakavam, ide to opacnym smerom nez smeruje stastie...len tolko, drzim palce!