Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
prosim, je tu niektora z vas (teraz vecer myslim) ktorej by som sa mohla mailom nieco spytat ohladne stravy? potrebovala by som to surne vediet do zajtra, dakujem moc!
test na anorexiu bulimiu =PPP
vsak prave ja viem o com to je. tiez som mala take problemy s jedlom a velke, ked som bola tak okolo 20tky. potom zacal ozajstny zivot, zodpovednost za seba, praca a tak. a vedzte, ze v dospelosti vas cakaju ovela vaznejsie problemy ako mate teraz, sama to viem porovnat. prejedala som sa vyslovene kvoli hlupostiam. nastastie teraz uz tie skutocne problemy a zivotne situacie neriesim jedlom. zbavila som sa toho bez pomoci lekarov.
drzim ti prsteky aby si to dokazala
betka, to si asi vynimka, ked si dokazala ppp sa zbavit po 1,5roku. ja mam ppp uz vyse 10rokov, takze mam asi iny pohlad. za tu dobu som si toho odzila dost, nemocnice, liecenia, lekarov,... je to zavislost, mas stastie, ze si to stopla v zaciatkoch. ja zacinam odznovu velmi casto, hoci padam, nevzdavam sa. slaba budem, ked to vzdam.
betka20 : dakujem za vysvetlenie :-)
ja333 porucha prijmu potravy bulmia anorexia prejedanie...
staci sa pozriet do starsich prispevkov tam to je vysvetlene vela krat
co je PPP?