Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
evcca ja som nepovedala ze ste slabe viem ako sa citis sama som mala rok a pol bulimiu zacala som s tym tak ze mi okolie povedalo ze som pribrala zacala som chudnut dva tyzdne som jedla len jedlo ktore obsahovala 350JK potom som musela zacat jest na naliehanie kamaratiek mamy rodiny zacala som s bulimiou.. teraz som von ale psychiycky nie ale snazim sa zacinam jest preto aby som zila nie zit preto aby som jedla ale je to tazke niekedy ma chytia dni ze sa chcem znova vratit k bulimii ale malokedy
to nie je slaba psychika, pre niektore je to uz styl zivota, pre ine divadielko pre okolie,... ale rozhodne ako ppp-ckarky nie sme slabe baby.
lea oni za to nemozu.. nemozu z to aku maju psychiku... vsetko je len o psychike mas ju slabu dotkne sa ta vcsetko ...
prave problemy nas priviedli k ppp. cez manipulaciu s jedlom riesime vsetko. niekto si zapali cigaretu, ini si daju pivo a my manipulujeme s jedlom. neodsudzuj.
BABY, VY NEVIETE CO SU TO SKUTOCNE PROBLEMY, TAK SI ICH SAMY VYRABATE
170/55 bulimia...
musim schudnut aspon na to 50kg...som strasne tucna...
kezdy mi tipuje vahu nad 60...:,(
171/52, bulimia.
jaja, a potom ti ako dlho trvalo, kym sa ti telo opat vratilo do starych kolaji?? :))
ja uz nechcem tuto sprostu chorobu, len sa trapim, opat som zlyhala.