Neviem ci aj taketo temy tu mozu byt zalozene, ak nechcete nemusite pisat, ale zaujima ma to:) a napiste k cislam ci mate PPP alebo ste uz "po":)
----------------
Poradňa - Poruchy príjmu potravy www.zdravie.sk
Článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Váha + výška
tak ja mam 65 kg a mala som 80 s vyskou 165 cm ,vtedy som mala problemy s psychikou ,nezdravo som jedla ,rodicia mi vraveli ze som tucna ,moja sestra mi to opakovala kazdy den,ja som sa hanbila daco si kupit teraz som spokojna aku mam vahu tie 3 ci 4 kg sa da vzdy schudnut len to netreba prehanat aby sa clovek citil dobre lebo ked mas trosku ritku a prsia je to krajsie ako kostnaty zadok a hlavne si zrava ......
ja mam 167cm a vahu 58kg mam 28rokov pred 10rokmi som mala 47kg a kazdy sa my smial vyzla atd,koli mojej manicka-depresia nemozem schudnut ziadne 3kg lebo by sa mi moj stav zhorsil tak baby nebudte blbe
lulu a ty mas na pokeci pisanu vysku 163cm a tu pises 158,to si sa o 5cm zmensila?sorry :)
správna váha je tá ktorá splná 10 kg rozdiel mezdi tvojou výskou a váhou cize ja meriam 176 takze by som mala vázit 66 kg.. vázim 54 takze mam asi 12 kg podváhy ..pocítajte si to takzto ked sa dostanete na tu spravnu uroven snazte sa udrzat si váhu aspon pol roka telo si zvykne a nebudete tak rýchlo priberat..
176..54 ...pri anorexixi 46/48 ..19 rokov
ahojte, tak ja mám 160 cm a 45 kg, necítim sa vo svojej koži, aj keď ostatní hovoria že som chudá, ja sa vidím strašne tučná a chcem ešte schudnúť, už na tom aj pracujem :-(
162cm
46 kg
4 mesiace od prepustenia s nemocnice kde som mala 38kg...
Ja mam 165 cm a 55kg,a citim sa dobre,podla mna je to normalna vaha...kedysi som mavala 50kg ale to ziadnyy zadok,prsia..
ja mam 165 a važim 51. Je to dobra vaha alebo by som mala ešte schudnuť.-
ja mam 157cm a vazim 47kg je to normalna vaha alebo by som s nou mala ist nizsie