Mám pravideľne problémy u zubára, najmä pri oprave dolných zubov, nakoľko ma "naťahuje" na vracanie ...
Čo by mohlo pomôcť utlmiť tento pocit?
U zubára
Nepojde nikto somnov vždycki sa vyhovaraly že nemáju čas a podobne už ích poznam čo uš.
tak ti ostáva len počkat
Nemám nikoho všetcy odcestovaly či sú chorý len nikoho tu nemám bratislave to predca viem skončia prazdnyni len a stretnem sa s kamáratmy iba na jednom mieste len a to je karate to viem.
Zubár my povedal jednu vec mám príst za ním ked budem pipravený íst knemu len to my povedal a nič íné to viem.
Nie fakt nemám žiadnú kamáratku len stačí my ked tam pojde somnov kamáratka či pritelka len moj strach zubarov sa rozplyne a uzavrie a jedno miesto jedyné.
A kedy ta majú ošetrit?
to ja chápem a preto sa pýtam,či naozaj je človak,ktorý nemá priatela alebo chápavú bytost okolo seba?
Priatel je človek len čo ta podrží či bude stebov len aby ten človek prekonál strach a prekažku to je predca samozrejme.
Fakt nemáš nikoho,povedz,že ti býva zle ak nechceš povedat že máš strach a pojde s tebou.
Myslím že nemusí ma držat za ruku mne stačí len že tam bude somnov to my jedyné stačí Damaxy len to to jedyné to predca viem.