RNG prosim o radu

Príspevok v téme: RNG prosim o radu
22tana

RNG prosím ta pomož mi...som už na dne. Strašne mi vypadavaju vlasy...bola som u lekara, no ten mi s tým nevie pomocť. Diagnostikoval mi niečo také, neviem to presne povedať ale také niečo ako porucha tvorby nejakých žliaz...alebo niečo také...no a sa mi v hlave robia také nanosy supín...ale strašne vela mi vvypadavaju vlasy. Bojím sa že o ne pomaly prídem a nechcem aby som musela mat parochnu, ved mam iba 25 rokov, prosím ta čo by som mala robiť? Lekar mi dal vitaminy zinok, vitamin A a B. Mam ich jest 3 mesiace a dal mi aj nejakú masticku, ktorú si vtieram do vlasov, ale žiadnu zmenu nepocitujem, praveže naopak, stale mi vypadavaju vlasy, ja som už zle na tom po psychyckej stranke, prosím ta pomož mi ak vieš, velmi pekne ti dakujem. Ozaj a pijem už asi mesiac zihlavový čaj - denne asi 1 až 2 litre.

RNG

22tana, na cislo tej diagnozy sa musis spytat slovenskeho lekara.
Ja nie som ani Slovak, ani lekar a slovenske diagnozy nie su nikde na nete zverejnene.Aspon ja o tom neviem.

Ivka 1

Tana napíš mi na mail ak chceš, poradím Ti ak budeš chcieť produkty na prírodnej báze,s ktorými mám veľmi dobré skúsenosti.

22tana

RNG,
teraz som si pozerala moju zdravotnu kartu, no tam som zistila, že moja diagnoza je L 21.0 to je čo za diagnoza???

RNG

22tana, "Skin cap" nepredavam ani nebudem.Pridrahe.
Vitaminy a mineraly na vlasy sa daju kombinovat so samponami a kremami.
Max mnozstvo zinku, ktore by si nemala prekrocit je 75 mg denne, aj to je vlastne privelka davka na dlhodobe branie.
Obtelefonuj lekarne, kto ma 5% dechtu v sampone. Ak taky nenajdes, mozno by som pouvazoval o dovezeni aspon par kusov.
Najnovsie vysiel aj Head and shoulders so samponom obsahujucim zinc pirithione.
A v Spanielsku zistili ze produkt Skin Cap obsahuje aj ine antifungalne, takze zrejme formula sa meni?...
dermatology.cdlib.org

martina28

Prosim o radu som 4mes v anglii a nemala som normalny menzes, iba taky tmavy vytok,ktory trval asi 4 dni. mala by som navstivit lekara,alebo je to zo zmeny klimy? Nemam ziadne ine problemy,ani bolesti. sex som nemala 4,5mes.

22tana

RNG ked píseš že nepredavaš žiadne kremy, len vitaminy a mineraly na vlasy(pilulky), tak sa chcem opýtať, či by si mi to nemohol zaslať na dobierku domov? Ak som ta dobre pochopila.Ano, už som si pohladala po stránkach na google, len sa chcem opýtať, tie Skin cap sa daju kupiť aj v lekarni??? a možem kombinovať všetko dokopy? zinok+vitamin A,B, mineraly, na umytie vlasov Skin cap, krem skin cap alebo šampon s 5%dechtom a este aj megavitamins for hair?
a na zdravi som nasla od teba prispevok že doporučuješ uživať aj extra zinok vo forme glukonatu, všetko možem sučasne uživať???

RNG

Ja nepredavam zatial kremy na kozu/vlasy, len zinok na acne-pilulky(teda aj ucinny na seborheu), vitaminy a mineraly na vlasy(pilulky)
Najlepsi, ale besne drahy vyrobok , co poznam je Skin Cap, s pirothionom zinku.Najdi na Google.com
Mozno v buducnosti, ak ten moj zatial dotovany doplnkovy obchod sa rozbehne, budem vyrabat kremy v rozumnych cenach, teda taketo zdravotne zamerane a vyzivne, obsahujuce prirodzene oleje, vitaminy a mineraly.
Cena surovin je maly zlomok z tych nemoznych cien na kozmetiku, pricom do nej davaju privela umelin na moj vkus.

22tana

RNG
a vieš mi prosím ta poradiť nejaký najlepší (na cene nezáleží) krem s obsahom zinku? Lebo všetci dilery si propaguju svoje a jasne, je to ich praca, už som vyhodila velké peniaze za to, a výsledok žiadny, dokonca sa mi to ešte zhoršilo, preto by som chcela, aby si mi poradil konkretny nazov toho kremu.
A ta regeneracia vlasových cibuliek sa dá akými vitamínmi a minerálmi urýchliť??? lebo som si kupila mineraly od CaliVita, ale nebadam žiadnu zmenu...a beriem ich už velmi dlho. To na cibulky vlasove stači iba zinok???
a to čo je supinatka seborhea???

RNG

Roztoc demodex potrebuje dychat. Lepkave dechty a oleje ho doslova vydusia.
Artemizinin je standartny protiparaziticky pripravok, vytazok z artrmisie absynthie(wormwood).
Roztoc demodex v malych mnozstvach je povazovany za uzitocny, samozrejme, ako vsetkeho, privela je privela.

RNG

Skin cap je krem s obsahom pirithionu zinku. To bolo spomenute viackrat pri temach acne.
Su rozne kremy s obsahom zinku, ktore ciastocne prenikaju cez kozu.

Roztoc demodex foliculorum je mikroskopicky korovec, ktorych mame v kozi viacero druhov. Pri ich normalnej funkcii koza odpadava v jemnych supinkach-prakticky neviditelnych.
Pri premnozeni vylucku demodexu drazdia kozu, ktora zacne rast prudsie a supat sa vo vacsich fliackoch.
Kozne a vlasove problemy mozu byt sposobene oboma tymito javmi, takze ich treba obvykle oboje adresovat.
Dehydrotestosteron(hormon) alebo hormonalne, alebo zinkom zvnutra aj z vonku.
Demodex len zvonku staci.
Regeneracia vlasovych cibuliek sa da urychlit dodanim vitaminov a mineralov specificky na vlasy.