Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RNG prosim o radu

Príspevok v téme: RNG prosim o radu
22tana

RNG prosím ta pomož mi...som už na dne. Strašne mi vypadavaju vlasy...bola som u lekara, no ten mi s tým nevie pomocť. Diagnostikoval mi niečo také, neviem to presne povedať ale také niečo ako porucha tvorby nejakých žliaz...alebo niečo také...no a sa mi v hlave robia také nanosy supín...ale strašne vela mi vvypadavaju vlasy. Bojím sa že o ne pomaly prídem a nechcem aby som musela mat parochnu, ved mam iba 25 rokov, prosím ta čo by som mala robiť? Lekar mi dal vitaminy zinok, vitamin A a B. Mam ich jest 3 mesiace a dal mi aj nejakú masticku, ktorú si vtieram do vlasov, ale žiadnu zmenu nepocitujem, praveže naopak, stale mi vypadavaju vlasy, ja som už zle na tom po psychyckej stranke, prosím ta pomož mi ak vieš, velmi pekne ti dakujem. Ozaj a pijem už asi mesiac zihlavový čaj - denne asi 1 až 2 litre.

RNG

Tetania je sposobena nedostatkom elektrolytov, tj vsetkych mineralov, nielen magnezia.Alebo je hyperventilacna, tam je pricina prirychle dychanie.
Odporucam dobru mineralovu zmes na kosti a skus Stress-B ,silnu zmes vitaminov B a ineho.

miroslava riecanova

prosim poradte mi priatela boli uz druhy den brucho ale nechce ist k doktorovy..ziadne lieky nepomohli od bolesti...poradte nieco co by som mu mohla pripravit aby mu bolo lepsie ..dakujem

siki

RNG, prosím ta pomoz mi!Uz sme si písali, mám neurogénnu tetániu, ale posledný týzden je to na nevydrzanie!Aj viac krat za den pocitujem stahovanie, ktoré ide od zalúdka az po hrtan, je to velmi neprijemné, az sa bojím!Neviem vypátrat príciny, lebo je to aj v klude, aj v pohybe, takze neviem.Mam piť nejaké čaje, alebo čo?Beriem Xanax a Magnesium, no myslím, že to nezaberá.Prosím ta porad mi!Za skorú odpoved vopred dakujem

RNG

skus kokosak, jedz cela zelenin, vyhybaj sa kyslym jedlam, menej masa a syrov , precisti si telo enzymami.
Drobne biele pluzgieriky su obvykle reakcia na kysle telo.
Neutralizujuce a zasaditotvorne su hlavne korenove zeleniny, ceresne jablka.
Kyselinotvorne su masa, syry, mucne produkty a cukry, citrusove plodiny, paradajky, papriky a balkazan

marca

ale to sa mi stalo pred styrmi rokmi, odvtedy som sa citrusovych plodov ani nedotkla, neexituje nejaky prirodny prostriedok na ten ekzem?, dakujem

RNG

marca;Citrusove plodiny vyvolavaju reakcie pre mnohych ludi, nie si sama
Mas precitlivelu kozu a pomarancovy olej je silna zieravina. Musis dbat na to, aby si si ho zmyla mydlom co najskor dole a natrela ruky dobrym olejom, napr kokosovym. Ten je aj vyzivny, aj ciastocne antimikrobialny a prijemny na kozu.
Niektorym alergenom sa da len vyhybat, nepomoze nic ine.
Pomarancovy olej je tak silny, ze rozpusta aj niektore laky....