Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.
VZTAH=PENIAZE
Pripájam svoj skromný názor k shakti a agine. Vydieranie nieje totižto normálne v žiadnej podobe. Keď ovšem nieste z DS, BB:) Za to by si zaslúžila trest a nie pochopenie! Tak sa ju nesnaž pochopiť, pretože toto sa dá chápať len takto: vydiera! a je jej jedno, čo je s tebou, snaží sa postarať len o seba. shakti a agina majú pravdu, len už nevedia, ako vám to majú povedať.
otvorena pravda a rozdielny nazor ti smrdia?:-DD tak to budes mat tazky zivot..ucime sa od vsetkych a je jedno akym sposobom sa nieco naucime,hlavne je,ze sa naucime.
aspon sa zbabelo neschovavame za ine nicky,ale nebojime sa povedat svoj nazor.teraz to tu zacalo mat tu spravnu vonu :-D
aaaaaale preeeeco marko?? teraz ked sme sa zacali dostavat ku koreni veci?? :-)
Marko tak ti zelame vela stastia a temu daj zmazat.
drnda mas pravdu,chcem zabudnut a preto a uz nechcem vracak k tejto teme. pekny den
drnda zrejme si zobrala markovi slova z ust.....
Ty kokos toto keby mne niekto spravil, mohla by som ho lubit akokolvek, ale davno by som ho poslala kade lahsie.
tuk tuk agina klinec po hlavicke :-) marko premyslaj,mas svoj rozumcek,na to kolko mate obaja rokov..no..ale nie je to moja vec,o tom som cely cas hovorila.. ja si myslim,ze tebe to dost takto aj vyhovuje..
agina bol som s nou daaky cas a neviem zabudnut zo dna na den,ale snazim sa a veeeelmi chcem. Naozaj.
Tak ako tak citam Marko, ta tvoja je poriadna sliepka. Sa ti divim, ze to tu este stale rozoberas.Co sa nevies od nej odtrhnut???
SHAKTI ja mam 23 a ona 31. Co robim ako ona a akym sposobom? Ja si to neuvedomujem.