Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.
VZTAH=PENIAZE
marko,ja mam frajrku a tiez ma dieta,nie sme manzelia,nebyvame spolu a prispievam jej na domacnost. Planujeme si spolocnu buducnost a pomahame si navzajom. Tiez som to tak najprv bral,ze nezijeme spolu v jednej domacnosti tak preco by som jej mal davat daake peniaze,ale casom som si uvedomil,ze to nema lahke s babom a snazim sa jej pomahat. Aspon bola uprimna a povdala Ti to na rovinu aj ked Ti to mohla povedat inym sposobom. Asi naozaj potrebuje pomoct a kto iny by jej mal pomahat ak nie Ty?
16/11/2007 07:52 hovori za vsetko. Marko maj rozum a nicoho nelutuj.
Bud rad Marko ze od teba odisla a este radsej ak sa k tebe nevrati.
Neznasam baby,ktore takto rozmyslaju. V poslednom case,je to v mode. Ja mam rada,ked nie som zavisla na muzovi,ak chcem nieco tak si kupim a nemusim sa prosikat manzelovi. Potom aj ten muz berie babu len tak,ked ju vydrziava,tak s nou moze zaobchadzat ako chce. Mali by sme mat rad radsej ine hodnoty v zivote ako peniaze
Myslim marko ze by si si mal upratat najskor v hlavicke az potom v byte?:)
Preboha! Deti do toho problemu vobwec netahaj. Moja kamoska exfrajerovi nechala veci na pumpe a poslala mu smsku kde su. Tvrde, ale zaucinkovalo....mal u nej dost drahe veci a nechcel sa po ne zastavil pol roka po rozdchode a ona v jednoizbaku stale na ne narazala...a vyhodit ich nechcela...a co sa tyka tej babenky, skutocne si myslim, ze ta nelubi, ze hlada zabezpecenie pre seba a syna, nic viac.
Och Marko deti do toho neplet nijakym cinom.....joj moje nervy mas rozum?
ano,je koniec. Chcem zabudnut ci najskor a tie vsetky veci mi ju pripominaju. Ja som chcel,ze jej to vsetko vratim,poslem jej to po malom nech jej to da na postel....
Tak je KONIEC? Ak nechces uz s nou nic mat tak veci zahod do kosa.