VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

elablue

Stacilo mi precitat si tvoj prispevok a poviem ti tolko.Tvoja priatelka bola obycajna pijavica ktora ta chcela obrat len o prachy.Toto nie je laska.Dobre si spravil ze si sa nedal.Je to zlatokopka jak vysita.

kamoska

MARKO, ved som ti uz davnejsie pisala, ze nakoniec to aj tak dopadne tak, ze za nou dolezies a zaplatis. Zamilovany clovek hotova opica. Uprimne ta lutujem. Lebo ak si naozaj taky slepy, ze nevidis, ze ta zena ta nechce, ze chce iba tvoje peniaze, tak si vlastne nic ine nezasluzis, len aby ta vyciciavala. Len porozmyslaj aj nad takym variantom, ze co sa stane, ak nahodou niekedy nebudes tak dobre zarabat, ci ta ta zenuska bude drzat nad vodou, ci ti bude oporou. Myslim, ze odpoved nemusim pisat.

pekac

Je to trapenie Marko!!! To mi uz je uplne jasne......ty nechces byt sam ,ale platit takuto dan......Vies to nieje charakter je taka otupena a predpokladam ze TA NEMILUJE
a to ta nechcem zranit to z tohto jasne vyplyva tak ako je 2+2=4.Raz stretnes zenu ,ktora bude mat aj kartu od tvojho uctu a nebude ti to vadit:).Teraz je to len o tom ze sa neboj tento vztah ukoncit ak nemas silu ukoncit to navzdy tak si povedz v hlave ze je to na cas.....ale najlepsie to vidim navzdy....a ked mas tolko penazi chod na dovolenku ...prec a uzi si to tam!

marko

ethel presne tak,ona mi hovri,ze to co robi je uplne normalne,ze jej kamosky to robia tiez a funguje im to. Ona chce odomna "len" to vreckove,ale o polovicu menej. Myslel som si,ze je vo mne chyba,ale asi nie je,lebo tiez si myslim,ze to nie je v poriadku co robi.

ethel

Podla tej mojej známej-chlap má dať žene celú výplatu,mesačne jej má dávať 10 000 vreckové,...a keď jej poviem kde na to chodí,tak povie,že tak to predsa má byť,tak to robia aj jej kamošky.A keď sa jej spýtam,či si on má pýtať 20 korún na pivo,tak povie,že ano,ale prečo by mal chodiť na pivo..ale ona po baroch chodí..

ethel

Marko..rozumy jej dáva niekto iný,kamarátka,...asi si je tebou až príliš istá.Som žena a keby som bola chlap a mne by toto povedala moja priatelka,tak jej poviem len tolko-keď stretneš takého,čo si ťa bude takto vydržiavať,tak ma s ním zoznám:-)Ja chápem,prečo ešte stále nad tým všetkým uvažuješ,prečo ešte čakáš kto ti čo napíše-ty si potrebuješ utvrdiť,že si normálny a to že sa ti to nepáči sa nepáči aj ostatným nezaineresovaným luďom.

marko

ethel a ona si mysli,ze to jej spravanie je normalne? Co Ti povedala ona to ako sa sprava? Bere to uplne normalne,alebo si je vedoma,ze to nie je v poriadku,ale robi to len tak?

marko

ethel ona si mysli,ze ta jej spravanie je uplne normalne. Doteraz sa tak nespravala,neviem co sa to s nou stalo,ale zmenila sa o 180 stupnov,ako keby to ani nebola ona. Sme spolu rok a pol a nikdy nic take nerobila. Neviem odkial ma taketo spravanie,alebo kde to videla. Myslim si,ze sa chce vidiet vo svojej kamoske a skusa co si moze dovolit.

ethel

Marko,ja ju nenazvem kamarátkou,ale poznáme sa osobne a dosť blízko.Má 30.Ja sa s ňou nedokážem rozprávať,lebo jej názory na tieto veci ma privádzajú do zúrivosti,takže kontakt s ňou navyhladávam.