VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

lubicaa

Marko prispievanie je tvoja dobrá vôľa a nie povinnosť. Tak prečo ti má ona diktovať koľko jej máš dať? Ak sa jej máli nedaj jej nič.

niekto

Marko ty nemáš čo na tom riešiť. Si ujasni chlape v prvom rade,čo chceš a či ti to za to stojí. Hlavne buď chlap a nenechaj zo sebou mávať chamtivou ženskou.

marko

inuska viem,ze je vela bab,ale.....

niekto,rad by som to ukoncil uz.ale ked sa este stale motam v tom. Neboj do dalsich vianoc nie,iba do tychto. Ale nie,srandujem. Budem sa to snazit viriesit co najskor a nezatazovat vas tym. Je mi lepsie,ked to dam aspon takto zo seba von.

niekto

Komu niet rady,tomu niet pomoci. Hovorí sa tomu aj masochizmus marko,alebo sebaľútosť. Túto situáciu tu budeme s markom riešiť do ďalších vianoc ľudia.

inuška

Marko, máš pekné meno (ako môj syn 2,5), ale bola som v tom, že toto máš už vyriešené, prajem vela šťastia. Ozaj, vieš kolko je báb.

marko

ahojte,vcera som bol u nej,porozpravali sa a isiel som s malim do poilovne. Povedala mi,ze chce aby som jej financne pomahal aj koli malemu,ze inac nemame ocom. Dobre,povedal som jej,ze jej teda budem pomahat,ze jej dam mesacne peniaze a ona,ze to je malo a ze pokial jej nedam kolko chce ona tak je koniec a nemusim jej volat,pisat...a nemam ju uz otravovat. Ze ona chce tolko a ak jej to nedam tak radsej bude sama. Musel som si ist este vecer zabehat aby ma presiel hnev na nu,ale aj na mna.

pekac

Ahoj kamoska!Marko pisal ze ma 23.....A predpokladam ze je teraz so svojou drahou .....predrazenou:).....no neviem.No podla spravania sam ma STATKY-ZMETKY.A odporucam kazdemu precitat si to tu odzaciatku:).....

kamoska

ANDY...vy chlapis ste fakt vadni...ved marko pisal, ze vsetko co chcela , tak jej sam kupil, ze jej proste nechce dat len tak peniaze na ruku...je rozdiel, ked davas nieco dobrovolne a nieco ine je, ked ona od neho tie peniaze ziada a ked jej neda, tak sa s nim rozide a potom vydiera, ze ci on nema chut na sex...nemyslis? Inak zaujimalo by ma, kolko mate rokov aj Marko aj Andy.