VZTAH=PENIAZE

Príspevok v téme: VZTAH=PENIAZE
marko

Mam otazku. Priatelka chce aby som jej mesacne financne pomahal. Chce mesacne peniaze,vraj aby si mohla viac dopriat. Chodi do roboty a vraj jej to nestaci. Povedal som jej nech si najde tku robotu kde bude lepsie financne ohodnotena a ona,ze nie,ze jej ta robota vyhovuje a chce peniaze odomna. neni mi zena,nemame spolu deti.... Povedal som jej NIE. Vraj som lakomi. Niesom,ale peniaze jej nedam do ruky,ak nieco chce kupim jej to.No a koli tomu sme sa rozisli,vraj jej nedoprajem a su druhy ktori si ju budu vazit a dopraju jej aj viacej. Co s takou zenou? Jaaaj a ze ja sa mam starat o vsetko o nasu buducnost a ona bude len peniaze minat. Ze muz je na to aby zarabal a ona sa starala o domacnost a deti uz nechce.

pekac

.....myslis na nu ,lebo ju milujes a keby nebol tento problem tak si stastny.Prva zamilovanost trva asi rok a laska ma niekolko faz...podrobnejsie je to rozobrate na www.manzelstvo.sk pozri aj ked nieste manzelia je tam aj x pribehov .....mozno ti to pomoze.Ona sa zmenila asi jej preplo, prva zamilovanost pominula......si dost mlady na taketo riesenia ...podla mna....no zatial takto.

kamoska

Marko, mozno na zaciatku nehrala, mozno az neskor:-( Ale mal by si konecne zapnut rozum a na srdce sa vykaslat....ved to nikam nevedie..a. okrem toho si myslim, ze si pre nu iba prestuona stanica...ked najde prachatejsieho, odide za nim...

marko

ahoj pekac,chceli sme ist spolu byvat a zit spolu. Vraj by to bolo super. Rozpravali sme sa aj o babatku a obaja sme ho chceli. Preco stale na nu myslim?

marko

KAMOSKA mi sme si spolu planovali nasu buducnost a robil som pre to vsetko. Rok a pol je dost dlha doba na to aby si spoznala cloveka a ja som na to prisiel az teraz,asi som sprosty. Ako to moze niekto hrat na lasku taku dlhu dobu?

kamoska

Marko, prepac, ale bezna vec to nie je, mozno medzi kurvami na privatoch, ale v realnom zivote som o tom este nikdy nepocula, zeby si zena pytala peniaze. To nie je potom preda o vztahu muza a zeny ale o vydrziavani milenky.Sorry.

marko

kamoska ja tiez uz nepozicavam peniaze,popalil som sa par krat a nepozicam a tiez som pocuval cokolvek,ked som niekpmu povedal,ze nepoziam. Aj jej som pozical peniaze a dodnes som ich nevidel a ani neuvidim. Ona mi tvrdi,ze je vela ludi,co jej to vreckove daju s radostou a nebude sa mi doprosovat,ze to nie je vidieranie co robi,ale bezna vec. Ja som sa este s niecim takym nestretol,tak preto to neviem pochopit ako nieco take moze chciet.

kamoska

MARKO, co ti mam na to povedat? Proste nemam slov....a ludia sa menia, na tom nic nezmenis...a aj laska niekedy vyprcha....ale aby mi niekto hovoril, ze ked mu nedam peniaze, tak pojde s niekym inym von...tak to je dost silne kafe...A to som si uz aj ja nieco v zivote preskakala...Mne zase vcera volal moj byvaly, s ktorym som sa v auguste rozisla, ze ci by som mu nepozicala 30 tisic, lebo musi zaplatit nejaku splatku. Od augusta sa neozval, kamaratmi sme nezostali a ja viem, ze je to flakac, ktory cely den nic nerobi...Vies aky bol urazeny? ze aka som svina, ze mu nepoziciam, ved ked tak dobre zarabam a nemam deti ani manzela....s usmevom som mu povedala, ze v tom mu nepomozem....

marko

ahojte,kamoska uvedomil som si to ako jej muselo velmi zalezat na nasom vztahu a na mne,ked to vsetko zahodi koli tomu,ze nedostane to co chce. Kamoska,ale ona taka nebola,nikdy mi nic take nerobila,neviem co sa s nou stalo. Boli sme spolu rok a pol a bola normalna,to poslednu dobu jej sibe. Clovek jej chce pomoct a ona nestoji o jeho pomoc,lebo chce viac.