Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

Oliva

Podľa mňa, veci ktoré sem píšete sú oveľa lepšie než stratiť svoje panenstvo s "cundrou" poprípade potom zistiť že ste sa nejak nakazili, aj ked dnešné ženy majú skor rady aktívnejších a skúsenejších partnerov (ženy sa za posledné roky veľa zmenili v oblasti sexuality, sex pre nich už neznamena iba veci ohladne materstva)myslím mať pri sebe čistého partnera je skvelé, ale nieje to rozhodujúce, myslím že hlúpe je vyberať si partnera podľa toho či už má čoto z oblasti sexu odžité. A navyše milé dámy, teraz je v trendy byť pannou, svetoznáme modelky sú pannou a ako pikošku :) počuli ste už o žene ktorá vydražila svoje panenstvo za niekolko milionov dolarov?:)

house

Jelen Jelen je to blbe Ti hovorit
ale dnes je toho dost v erotaku Ta
zeny urcite pochopia mas na to vek
a budes to mat za sebou.

tressska

Ja sa Vám do toho páni zamotám...To, ak je chalan panic mi nevadí,obdivujem ho, ale ja osobne by som radšej od neho dala ruky preč...pre mňa je to príliš veľká zodpovednosť - byť jeho prvou..hlavne keď viem, že za to možno ani nestojím...a hlavne, neviem si ani predstaviť 1. spoločný sex,lebo ja nie som zas až tak iniciatívna..mala som aj jednu osobnú skúsenosť. Chalan mal 25, tiež panic.A poviem Vám, ležali sme vedľa seba, bozkávali sa a on sa tak roztriasol,že som sa postavila a odišla..jednoducho som to nevykryla..tak tak.

mmaattoo

jelen nic si z toho nerob - aj ja som panic a to mam 24 rokov....Inak ak tu budes este nahodou tak aj ja som zalozil temu kde sa bab pytam co na to hovoria(nazov: Baby 2 otazky pre Vas od panica) a podstate hovoria zatial iba pozitivne veci a tie co sa tomu ze si panic smeju tak nestoja za to.....

pepan2

cau ja som tiež panic mám už pár rokov po 20 a nevadí mi to, priznám sa už veľakrát som mal neskutočnú chuť na sex ale ten na jednu noc neuznávam dnešné deťi mi pripadajú príliž promiskuitne, je to iste krásný pocit ale ja ho chcem zažiť len s jednou ženou, ale myslím že zaťiaľ som ju nestretol a ak ju niekedy stretnem dúfam že spoznám že je to tá pravá a potom sa s ňou určite ožením, nechcem aby mi pudy zničili niečo čo dokáže priniesť len pravá láska..., a neznášam tých čo sa chvastajú s kolkými úž boli a a ľutujem naivné baby ktoré im len tak v alkoholovom ošiali naleteli,!!! raz som počul vravieť jedného chalana o chate, kde vraj jedna baba dala všetkým je to smutné že so seba urobila matrac.... je to úbohe, a radím ti venuj sa športu a nech ťa neštve že si panic isto to nie je nanic čauuu...

nissandy

pre "niekto" Presne to som uz skusal ale ziadna to so mnou nechcela uz riesit proste ziadna reakcia dalsia nic..Tiez si myslim ze taky fundovany zensky nazor by pomohol