dnes som si bola po vysledky amam vysoku hodnotu sedimentacie ,a ze musi ist o nejaky zapal ,ale ja ziadne problemy nepocitujem a ,neviete co to moze byt?
vysoka sedimentacia
pre GEJBY:na takuto sedimentaciu je nezodpovedne od lekarov,ze ti nedali antibiotika.udrzovat takto zapal v cloveku je vrchol!!
Zvýšená sedimentácia svedčí o nejakom zápale v tele.Bola si aj u zubára,nemáš nejaké vačky?Ja mávam tiež mierne zvýšenú sedimku,vyšetrenia sú v poriadku tak mi len píšu do záverov syndrom stredne zvýš.sed.Zrejme to súvisí s tým zvýš.CRP.Bola si aj u reumatologa?
ahojte, aj ja mam vysoku sedimentaciu 70/80. internistka mi povedala ze naco sa tolko pozorujem, ze bude problem, nez zistim, z coho to mam. uz som bola na alergologii, koznom, karfiologii, internom, endokrinologii, ortopedii,u urologa.. vsetko mam podla nich o. k. krv mam tiez dobru, akurat CRP zvysene. som z toho hotova, nie je to sranda. ale zijem s tym uz 13 rokov, vtedy mi pediatricka povedala ze mam len lezat, ze to je nebezpecne,ale nic s tym nerobila. tolko vysetreni mam za sebou a ziadne vysledky
Ja mám podobný problém...Od decembra ma bolí ruka v ramene,potom sa pridalo druhé rameno, opuchli mi 2 prsty na pravej nohe, ukazovák na ľavej ruke a bolia ma kĺby v bedrách a na hrudi...prosto hrozné...zatial to poukazuje na reumatoidné problémy,ale absolvovala som kolotoč vyšetrení-rtg pľúc,zubné,reumatolog,krcné,krvné(tie boli v norme)-okrem sediment a CRP -tie boli zvýšené,imunologické,endokrinol,ortopedické...uvid íme.Ak máte niekto nejakú novú pomocnú radu,prijmem ju velmi rada...Ďakujem
boli to predoperacne vysetrenia,uz som bola aj na operation.....takze ked sa zotavim po operacii tak pojdem za internistom a tam to poriesim....
najlešie by bolo keby si si dal urobiť rozbor krvy, lebo to môže byť nebepečné. Odkial to vlastne máš, že máš zvýšenu :?
Aj moja dcéra mala vysokú sedimentáciu a to až takú, že jej ohrozovalo život, a mala skrytý zápal priedušiek (bez kašľa). Nie je to sranda...chce to kopec vyšetrení, odberov... netreba to podceniť. Veľa šťastia a zdravia...
ja mam nezhubny nador kosti a mam stale vysoku sedimentaciu, mozes mat v tele nejaky vyrastok, ktory ta ai nemusi boliet, podla ma je nutne urobit kompletne vysetreia