PRAVDA O LEUKEMII – MYKOZY (PLIESNE)

Príspevok v téme: PRAVDA O LEUKEMII – MYKOZY (PLIESNE)
damian

PRAVDA O LEUKEMII – PLIESNE

Vyse 20 rokov metabolicka medicina tvrdi, ze pliesne (mykozy) sposobuju nadory, ako aj hlavne leukemiu. Vyse 20 rokov ti rozumnejsi onkologovia podavaju leukemickym pacientom protipliesnove lieky. Tento fakt je natolko zavazny, ze v auguste 2007 boli vydane europske smernice ohladom protipliesnovej a protibakterialnej profylaxie pri liecbe leukemii. :-)

www.ichs.org

Metabolicka medicina odporuca pri leukemii nasledovne:
- bezne antimykotika – lieky (v pokrocilych stadiach)
- vysoke davky vitaminu C
- cesnak
- skorica
- marhulove jadierka (pozor na predavkovanie!)
- ciste drevene uhlie
- astragalus – prirodne antimykotikum
- wormwood – prirodne antimykotikum
- komplex viaminov
- komplax mineralov
- 3 litre cistej, nebublinkovej vody denne
- traviace enzymy
- zvyseny prisun kyslika

ODPORUCA SA OKAMZITE VYLUCIT MLIEKO, HLAVNU POTRAVINU SPOSOBUJUCU LEUKEMIU!

silviia

inak, teraz nedavno umrela mlada zena, ani 30 rokov nemala a neviem, ako by ste pomohli tej, ked prisla prvy krat za obvodnym doktorom spobolievanim v oblasti hrudnika tak jasne ze obvodny nic z prveho vysetrenia nezistil-dostala nejake lieky a mala prist na kontrolu. jasne ze sa pri prvej navsteve obvodaka, pokial neskolabujes v ambulancii neziada CT vysetrenie. dievca umrelo tak rychlo,ze diagnozu zhubny rychlorastuci nador mediastina jej diagnostikovali az posmrtne,alebo nejak tesne pred smrtou. bol velmi agresivny a nijak sa neprejavoval az ozaj velmi tesne pred smrtou, tak neviem, ako by ste postupovali v takomto pripade? bola by som rada,keby ste sa vyjadrili. A preto nesuhlasim s tym, ze rakovina je BANALNA choroba, lebo ked o nej nevies, nepomozes si ani prirodou ani ziadnym liecitelom, a ani ked to zistis v pokrocilom stadiu-co je u rakovin bezne,ze sa dlllllllho nijak neprejavuju a potom uz clovek jednoducho NEVLADZE ani dychat nie to hladat moznosti. tak co s tym??????????

silviia

kosa, ty si myslel tych clapcov-siamske dvojcata, co operovali???
ak ano, tak vies je mi to ozaj luto, ze obaja umreli, ale ono to nie je tak jednoduche ako ty si predstavujes, myslim ze v tomto pripade lekar-lekari urobili ozaj vsetko mozne a nemozne a konali s pocitom cisteho svedomia

damian

Ja ich kupujem z anglicka..., zial, tuto na nesmu zverejnovat nakupne stranky, kedze to je proti pravidlam fora..., a tiez pripominam, jadierka (B17) su sucastou metabolickej liecby, kde enzymy, vit C, zinok a pod, zohravaju dolezitu ulohu...

damian

Ano Iveta, nic noveho ale dakujem aj tak. Dievca od nedavna kompletne zmenilo stravu, objednala si marhulove jadra, enzymy, vit c a kto vie co este... Zial system nic take nepreplaca a tak jej zdravie a zivot zavisi aj od penazi..., ...ja niekedy posielam ludom nejake veci, ale ak takto budem pokracovat dalej, skrachujem..., ...a preto rozmyslam, ze by sme, ako Kampan, si vytvorili nejaky fond, vsetky zdroje a vydavky by bolo zverejnene na internete, aby ludia mali pristup k tomu, ako akladame s peniazmi......

Ivka 1

Damian vyzerá to dosť zlé,hlavne tie metastázy v chrbtici. Je tam potrebná prísna protirakovinová diéta,veľmi dôležité podávanie vitamínu C a iných antioxidantov. Rybie oleje obsahujúce nenasýtené mastné kyseliny Omega 3 a Omega 9 ,ktoré zabráňujú rozšírovaniu/deleniu /nádorových buniek.Určite som Ti nenapísala nič nového, tak držím palce aby si jej pomohol.