PRAVDA O LEUKEMII – MYKOZY (PLIESNE)

Príspevok v téme: PRAVDA O LEUKEMII – MYKOZY (PLIESNE)
damian

PRAVDA O LEUKEMII – PLIESNE

Vyse 20 rokov metabolicka medicina tvrdi, ze pliesne (mykozy) sposobuju nadory, ako aj hlavne leukemiu. Vyse 20 rokov ti rozumnejsi onkologovia podavaju leukemickym pacientom protipliesnove lieky. Tento fakt je natolko zavazny, ze v auguste 2007 boli vydane europske smernice ohladom protipliesnovej a protibakterialnej profylaxie pri liecbe leukemii. :-)

www.ichs.org

Metabolicka medicina odporuca pri leukemii nasledovne:
- bezne antimykotika – lieky (v pokrocilych stadiach)
- vysoke davky vitaminu C
- cesnak
- skorica
- marhulove jadierka (pozor na predavkovanie!)
- ciste drevene uhlie
- astragalus – prirodne antimykotikum
- wormwood – prirodne antimykotikum
- komplex viaminov
- komplax mineralov
- 3 litre cistej, nebublinkovej vody denne
- traviace enzymy
- zvyseny prisun kyslika

ODPORUCA SA OKAMZITE VYLUCIT MLIEKO, HLAVNU POTRAVINU SPOSOBUJUCU LEUKEMIU!

damian

Ano, aj ja sa snazim pomoct mladej 26 rocnej zene s rakovinou prsnika, prsnik cely jej vzali, mala CHT avsak uz nasli metastazy an v stavcoch chrbtice...

Ivka 1

Pred tromi rokmi som sa zoznámila s jednou ženou, na základe kontaktu.Mala
onkologický nález na prsníku.Našťastie sa to lekárom podarilo podchytiť včas a
nádorček vyoperovať.Začala užívať produkty na prírodnej báze,dodržiava diétu,skrátka zmena životného štýlu. Cíti sa veľmi dobre a produkty užíva naďalej.Na našom nedávnom stretnutí mi
povedala: "Tie ženy,ktoré boli na tom
rovnako alebo dokonca lepšie ako ja a nezačali sa liečiť prírodnou cestou,sú
už pod zemou alebo melú z posledného.A ja tu chcem byť pre svojich blízkych čo
najdlhšie.Dôležité je začať a neprestať ".
Takže myslím,že Patrik ak bude pokračovať v liečbe,ktorú mu navrhol Damian,má veľmi veľkú nádej na uzdravenie.Držím mu palce!

damian

A necudujem sa ani tomu, ze tak usilovne vymyvaju mozgy. Ved ich "liecba" stoji cca ood 120.000 do 500.000 (pol miliona) korun (a to je len samotna chemoterapia, bez hospitalizacie a doktorskeho platu). Ja som za Patrikove vytazky, vitaminy a pod., zaplatil asi 15 tis korun (plus moja cesta domov). To je v porovnani s ortodoxnou biznis-liecbou NIC.

damian

Mercy, ja Ti so 98% istotou garantujem, ze Patrik s na onkologii viac neukaze a nikoho prosit nebude, ak len budejest to, co ma a nevytvori telu podmienky pre chronicky rozvoj pliesni, telovej acidity a podobne. Leukemia, ako aj ine rakoviny sa vracaju len ked maju na to dovod a prostredie, do ktoreho sa mozu vratit... Ale, aj tak si Tvoj prispevok vazim. Chapem, ze ludom je velmi tazko uverit ked system tak vymyva mozky celemu narodu.

kosa

Nikto tu neutoci na LEKAROV, kotri maju vysledky a nieco aj DOKAZALI.
bratja budme dlhy si platme...je staroslovanske prislovje kotreho sa MUSIME drzat.

kosa

su LEKARI a ''lekari''.
ti prvi sa UPISALI NAMIESTO CERTU A DIABLU MEDICINE. ti druhi su deticki...cuduj sa svete ''tiezlekarov''.
nuz a z medeciny si urobili pekne prosperujuci biznisik....
my mame chorovat, a oni maju nas liecit.
a tak cely zivot dokola dokolecka....
SUHLASIME S TYM?

RNG

marci, nikto nepochybuje o tom, ze lekari obcas niekoho vyliecia. len je to statisticky velmi zriedkave, zialbohu.
Staci sa pozriet na statisticke data.
Su lekari, je ich ale velmi malo, ktory sa s tymto neuspokojili a nasli ine metody liecenia, s lepsim statistickym vysledkom(tj viac ludi vyliecenych, menej zomretych).
Tu, na fore, by sa nemalo utocit na lekarov vseobecne, ale podporovat tych, ktori maju lepsie vysledky.
Zialbohu system zalozeny na peniazoch ich nepodporuje, naopak, snazi sa ich potlacit.
Preto sa tu aspon tymto sposobom snazime o nich a ich metodach informovat ludi.

kosa

inac,
vetsina ludi ma po prvom cikle super vysledky.
mame isteho pana v zapadnej europe, kotremu tiez podali chemoterapiju a super sa citil.
teraz sa citi jednov nohov v hrobe.ak vobec neco citi...
a to vsetko priebehu par mesiacov.