PRAVDA O LEUKEMII – MYKOZY (PLIESNE)

Príspevok v téme: PRAVDA O LEUKEMII – MYKOZY (PLIESNE)
damian

PRAVDA O LEUKEMII – PLIESNE

Vyse 20 rokov metabolicka medicina tvrdi, ze pliesne (mykozy) sposobuju nadory, ako aj hlavne leukemiu. Vyse 20 rokov ti rozumnejsi onkologovia podavaju leukemickym pacientom protipliesnove lieky. Tento fakt je natolko zavazny, ze v auguste 2007 boli vydane europske smernice ohladom protipliesnovej a protibakterialnej profylaxie pri liecbe leukemii. :-)

www.ichs.org

Metabolicka medicina odporuca pri leukemii nasledovne:
- bezne antimykotika – lieky (v pokrocilych stadiach)
- vysoke davky vitaminu C
- cesnak
- skorica
- marhulove jadierka (pozor na predavkovanie!)
- ciste drevene uhlie
- astragalus – prirodne antimykotikum
- wormwood – prirodne antimykotikum
- komplex viaminov
- komplax mineralov
- 3 litre cistej, nebublinkovej vody denne
- traviace enzymy
- zvyseny prisun kyslika

ODPORUCA SA OKAMZITE VYLUCIT MLIEKO, HLAVNU POTRAVINU SPOSOBUJUCU LEUKEMIU!

marcy

Dobry den,
neda mi nereagovat na diskusiu,ktoru vediete okolo Patrika.v roku 2004 som absolvovala dva cykly chemoterapie,moja diagnoza je C 91 a hned po dobratí prvého cyklu som mala výborné výsledky,pričom doktori sami tomu neverili,pretože v mojom krv.obraze už neboli žiadne blasty.zostávalo len na mne sa rozhodnúť,či podstúpim druhú chemo,alebo pojdem domov s pocitom,že som sa vyliečila a možno o pár mesiacov by sa leukemia začala prejavovať znova.išla som do toho s plnym nasadením a verila som doktorom.prešla som aj druhou chemoerapiou a aj ožiarmi a teraz žijem vdaka doktorom a darovaniu kostnej drene.viem,že človek ked je v úzkych dúfa,že sa všetko zlepší a ,že zázraky existuju,ale myslim si,že rodičia v Patrikovom prípade budú o pár mesiacov ešte prosiť doktorov,aby ho mohli liečiť oni...neverím,že by všetko klaplo len podla predstáv Damiana,ale človek sa učí na vlastných chybách a dúfam a prajem Patrikovi vela vela sily,aby všetko zvládol,lebo ja viem,čo to je...a rodina-podporte ho,hlavne láskou.vela štastia

....

iruxol mono-enzymaticka masticka, co nekrvavym sposobom pomoze odstranit odumrete tkanivo./ale liecba ma byt pod lekarskym dozorom/treba dodrziavat prisnu hygienu, aby mnedoslo k infekcii, pripadne gangrenizacii.vela stastia!

damian

Na stranke www.zdravie.sro.sk sme zverejnili Patrikovu prepustaciu lekarsku spravu spou s potesujucimi vysledkami krvi po 3 tyzdnovej metabolickej liecbe a odmietnuti chemoterapie.

silviia

a bioptron sa pouziva aj s OXY sprayom lepsie zabera. mozno by neuskodil Epigen spray-ale na to to nemam odskusane, len logicky uvazujem alebo aj spray FIRST aloe+propolis,
ale aj ten kokosovy olej je vynikajuci co RNG spomina-hoji rany

silviia

damian, poradte chlapcovi na dekubity zaberaju aj pripravky z aloe a vynikajuca je aj bioptron lampa original od zepter

aloe

Onkologickým pacientom, aj tým, ktorí sa z toho dostali, doporučujem prírodné produkty zo spoločnosti FLP, sú vynikajúce a pomáhajú, mám skúsenosť z blízkeho okolia.Bližšie info:duratnakatka@zoznam.sk

damian

Ahoj RNG. Neboj, prave som s Patrikom rozpraval a povedal mi, ze chirurg ho pred tyzdnom chcel poslat na plastiku, ale dnes, ked videl ako sa rana hoji, povedal, ze nie je treba...

RNG

Damian, nech skusi Patrik na dekubit zmes praskoveho cukru a kokosoveho oleja s niekolko kvapkami GSE. Ja to pouzivam ako cukrovkar uz roky a rany sa mi hoja za dni miesto mesiacov, ako predtym.

damian

Dnesny Patrikov email:

Ahoj!Damian
Ano súhlasím aby si zverejnoval moje výsledky.
Skype máme len dnes si musíme ešte kúpiť mikrofon.
Na onkologii sme ukončili liečbu,budem sa liečiť iba doma.
oni hovoria že sa mi leukemia vráti bez ich liečenia na 100%.
chcem vediet ak by sa to tak stalo ako sa bude postupovať s liečením?
som si istý že sa nevráti ibaže tí onkologovia v kuse do človeka hustia že robí chybu a že zomrie.
Nevedia nič o mojej liečbe a tak ked im otec ukázal v pondelok výsledky krvi boli šokovaný a už konečne veria že doma mi je lepšie.
Citujem ich slová:Veríme že sa má dobre
Nakoniec sme sa snimi dohodli že raz za mesiac alebo za dva im pošleme cez email.poštu moje výsledky
a prídeme tam osobne všetci traja:otec mama a ja a podpíšeme nejaké papiere.
Dnes k nám príde zas chirurg ktorý sa mi pozrie ma dekubyt.Chce aby som potom šiel na plastiku do šadce.

Prajem pekný zvyšok dna a ked budeš mať čas tak odpíš

PATRIK