Dobry vecer. mam hroznu dilemu. moj priatel, s ktorym chodim uz 3 roky je takmer ideal. pekny, oddany, muzny, verny, ale.. Nevie NIC vybavit, zariadit, je neschopny ako male dieta. desim sa toho, ako sa chce postarat o rodinu a to ma uz 40 rokov. chce mat deti, ale kde budeme byvat? pod mostom? ake take peniaze sice zarobi, ale hned pomina. nema nic, len saty. a to cely zivot pracoval. povedzte uprimne, vydali by ste sa za takeho muza? ja nie som ziadna zlatokopka, len mam strach z takej buducnosti
PEKNY, DOBRY, VERNY A ....CHUDOBNY
Janak keby si citala celu temu, tak by si sa taku hlupu otazku nemohla opytat. V tomto pripade sa nejedna o to,ked by zena zostala doma na materskej.Ide o to zarobit nejaku korunu pred materskou a po nej.Nenechavat to len na manzela.Asi tak.
agina a dieta das k opatrovatelke?
Katus a ako sa zivis ty??? Nemyslim si, ze v dnesnej dobe by mal zabezpecovat vsetko len manzel.Som za to, aby aj zena priniesla do domacnosti nejaku korunu.
nie som predurcena mat bohatych internetovych kamaratov :)
chcela som skusit zaregistrovat sa tam, ale nechce ma tam pustit :(
normalne, zoznamka. ale nie taka trapna ako pokec
katka
odkial mas tu stranku?
a ked mate zaujem o tu stranku, ako som niektore pochopila :-)), tu je: www.meetic.fr. ale treba na to vediet cudzi jazyk, vy pekne a mudre s tym urcite nebudete mat problem, tak ako izabelka22 s pravopisom :-)
no tak ako jeho manzelka urcite nedopadnem, lebo ona bola stripterka. a milionarov, co som spoznala cez internet - cez serioznu stranku na vazny vztah, nie na sex. oni hladaju niekoho do zivota, lebo su strasne osameli, aspon tych, ktorych som spoznala, maju depky zo samoty. jeden zije len so svojim psom a dalsi so svojimi husami a kackami
HOVORIS TU O JEHO MANZELKE ZE BOLA ALKOHOLICKA A ZE ON NEBOL DOSTATOCNE MUDRY ZE SI JU VYBRAL NO TAK MOZNO ZACALA BYT ALKOHOLICKA Z TOHO ZE TIEZ ROZMYSLALA AKO TY A DOPADLA NA ZEM A TO TAK ZE ZISTILA ZE JE NESCHOPNY A POTOM PRAVDU VIDELA NA DNE FLASE DAVAJ BACHA ABY SI TAK NEDOPADLA