Hemoroidy

OigeEgio

Zaparenú rastlinu tiež možno zabaliť do plátna a použiť ako obklad. Pri bolestivých hemoroidových uzloch prikladáme čerstvú kašu z rastliny, ktorú pripravíme takto: čerstvú prasličku umyjeme a na drevenej doske rozmliaždime na kašu.
Taktiež sedací kúpeľ

nikolka84

moj tip je hemostop, mast pomahala kazdy den, niekolkokrat do dna som aplikovala gel a spolu s lekarovou liecbou som sa z toho dostala

ifka79

vlhčené obrúsky určite nie! sú napustené rôznym bordelom, ktorý môže ešte viac uškodiť. Najlepšie je po potrebe poumývať čistou vodou, či už v sprche alebo bidetom (ak nemáte bidet, z hľadiska dlhodobých problémov by som určite odporučila zadovážiť, aspoň 2v1 (mrk biobidet) - podľa mňa je to dobrá investícia a o prínosoch do zdravia by mal vedieť každý), prípadne kúpele z dubovej kôry..

Redd

ak sa nechcete dlhodobo liečiť masťami a aj tak to s nimi neprejde,vyhľadajte akupunktúru a tá vás na 1 až 3 x vylieči-upozorňujem -dlhodobo

jankastanik2

ja som akurat douzivala hemostop synbio a dominala gel hemostop na hemoroidy akoze sama nechapem, ale som bez hemoroidov! fakt to pomohlo :)