Dobrý deň! Prosím vás vedel by mi niekto poradiť, na akej internetovej stránke si môžem nájsť bodovanie diagnóz pre účely invalidného dôchodku? Ďakujem.
Invalidný dôchodok
Toto si prečítajte...
ano aj mne lekarka povedala,ze musi byt aj marodka,ale nepovedala kolko,lebo ja ani nemam zaujem i ked tiez mam problemi,ale to by mala poradit tvoja obvodna,ja mam tiez uz problemi zdrav.a uz hocijaku pracu nemozem vykonvat...ale este jak tak sa drzim...
Klbko,ked budes dlhsie vypisany,potom ta oni sami zavolaju pred komisiu a posudia.Neviem,ci je to az rok marodky.
No nejaký čas musíš byť na maródke, aj keď neviem, či presne rok. Ale musíš mať rôzne lekárske papiere doložené k žiadosti, aby ti dali invalidný, či už polovičný alebo celý...Je to veľmi ťažké ho mať, hovorím z vlastnej skúsenosti.
Pred rokmi som absolvoval chemo a radioterapiu,cítil som sa dobre tak som nastúpil do práce.Casom som začal mať problémi s klbmi a chrbticou a dnes som po operácii.Musím nastúpiť do práce,ale cítim,že už to na plný úvezok asi nezvládnem.Musím marodovať rok,aby som mohol požiadat o inv.
hela,ja sa v tom moc nevyznam,ale mam jedneho kamarata a tiez ma SM a ma polovicny inv.dochodok...asi to zalezi od stadia ochorenia...
pokial budes mat ,,dobre"nalezy,tak by si mala mat urcite ciastocnu invalidku.je to podla stadia ochorenia.
Dobrý den.Prosím vedel mi ni niekto poradit či mám nárok na invalidný dochodok s diagnozou SM(skleroza multiplex)
hej, odvolat, ale v stanovenej lehote, inak ti to velmi nepomoze, potom ked nestihnej v lehote podat odvolania, tak si daj "ziadost o obnovu konania"
jojko senec:treba sa odvolat!