Dobrý deň! Prosím vás vedel by mi niekto poradiť, na akej internetovej stránke si môžem nájsť bodovanie diagnóz pre účely invalidného dôchodku? Ďakujem.
Invalidný dôchodok
Dobrý deň,
prosím o radu, ako často býva prehodnotenie zdravotného stavu, kontrola, pri poberaní ID?mne bol priznaný plný ID v novembri 2010 a zatiaľ mi neprišlo žiadne predovlanie. ďakujem
Vsak si vybav nejaku lepsiu diagnozu, hlavne si zisti, ako je tvoja diagnoza obodovana.
Zdravim tpch:D Vcera to bolo heftig:DDD Ja som sa trochu popri tom vsetkom aj pobavil. Typicke, povies:D
Asi len na ciastocny, treba si podat ziadost a posudkovy lekar rozhodne
Poprosila by som o informáciu, či je šanca, príp, nejaká možnosť nároku na invalidný dôchodok pri diagnóze cukrovky a prekonaní dvoch slabších infarktov. Manžel pracuje ako tlačiar, t.z. celý pracovný čas veľmi veľký hluk a zápach farieb.
Na blbe diagnozy dochodky davaju, ale ked cloveka boli noha, ma smolu.
Poziadat samozrejme mozes, to ti nikto nemoze zakazat. Ale ci ho dostanes, je uplne ina vec. Podla mna nie.
ahojte, som po artroskopii, urezany kus menisku, predny vaz mam 50% a vnutorny na 50% odtrhnuty. 4 mesiace som mal ortezu, po operacii stale neviem narovnat koleno, boli to....Mozem poziadat o invalidny kedze v robote som musel behat po schodoch a rebrikoch atd? Odpoved mozete aj na email.Dakujem
sorry
vygooglite si zákon 461/2003 ,príloha 4 je to ten o sociál.poisťovni
www.socpoist.sk
nevyšlo to,dúfam,že toto bude správne
www.socpoist.s
k/
na tejto stránke v prílohe 4 sú bodovacie tabuľky