Mam 16 on 28 a cakame malicke

tinulka

pre catherin, bozicku, nikkkola....tak prepacte som to zle precitala...chcela som len vysvetlenie, lebo som to zle pochopila a zdalo sa mi to divne..ale tak teraz uz viem ako to vlastne bolo...tak este raz smutnucka gratulujem ti k syncekovi...drzte sa...

nikkkkola

OZAJ ste sprsti jak bagandza ludia si precitajte lepsie co pisala ze nebol pritom ked to oznamovala rodicom nie pri porode tak co tu pisete o dvoch taliasnkach..neskutocni narod blbi slovenski........smutnucka nancy neviem ci si ma pamatas raz sme si pisali spolu tusim maily alebo na icq uz neviem presne ja zijem tiez v taliansku =)ozvi sa ked xces a vsetko naj prajem =)paa

catherin

No neviem ako vy ale ja som pochopila tak, ze sa jej pytali ako rodicia zareagovali ked im oznamovala ze je tehotna a ci bol pri tom ten jej chlap(nie pri porode) a ona na to ze bol v Taliansku. Logicke. NIE??? Inak drzim palce nancy ale uz ti nepasuje zue smutnucka ale skor stastna, nie

micacica

no presne aj ja som si vsimla tu zamenu ze si vraj rodila v taliansku aby mal maly obcianstvo talianske a tvoj muz pri tom nebol - lebo bol v taliansku? to co za gebuzina-- no coment

tinulka

tak ako napisal ??? ako to ze si rodila v taliansku a pritom tvoj priatel bol v taliansku a nebol pri tom???nechapem....tak kde si to vlastne rodila?a rodila si vobec?a je vlastne tento pribeh skutocny alebo vymysleny?lebo sa mi to akosi nepozdava..ale ak je pravdivy tak ti drzim palceky nech mas krasneho zdraveho synceka, nech sa mu dari a ty aby si mala dostatok sil na jeho vychovu..no poprosim odpovede na moje otazky, lebo som trosku zmetena z toho co si napisala. :)

???

to o co ide? najskor sa jej opytate, ci rodila v taliansku, ona ze ano,lebo chce aby malo male tal.obcianstvo a o chvilu sa jej spytate, ci bol s nou aj frajer, tak nie,lebo on bol v taliansku...su dva talianska??? :-) a uz vobec zrazu nepise ako predtym, tak debilne...divne,no

priestre[e

A priatel si ta nechce zobrat, aby maly nebol bastard? Mas ale stastie, aj ked na druhej strane, musis drzat hubu a krok, aby ta nadalej financoval ten tvoj cigan.

airiana

teda nancy gratulujem :) cele som si to precitala od zaciatku, naozaj komplikovane ...a o to viac som rada ze sa to vyriesilo...do buducna prajem vsetko najlepsie :D