som zufala som v 3 mesiaci s mojim priatelom ktory ma 28 nebol by problem keby som nemala 16....co mam robit???pomozte mi
Mam 16 on 28 a cakame malicke
diki sofinka:)
Dakujem:)
no asi som nedočítala dokonca... blahoželám :)
no taq sa rozculili ale nic teraz su radi v pohodicke...ale ich mrzi co uz maly je na svete a teraz sa musi me starat...ne nebol pri tom bol v taliansku
Ako keď si to tu tak celé čítam... hmmm 16 ročná baba, ktorá je tehotná s Talianom, ako ja neviem či sú všetci rovnakí, ale počula som, ževraj sa niektorí neskôr po čase k svojim ženám správajú horšie ako zveratá, avšak to je asi len menšina, dúfam... Vieš, odídeš a potom ťa nebude chcieť pustiť späť domov... alebo ťa pustí, ale bez dieťaťa... ja neviem, ja byť tebou, tak to poriešim s rodinou a neutečiem preč...
ako rodicia zareagovali ked si im to oznamila???? bol s tebou aj chlap pri tom???
ano som chcela aby Carlito mal talianske obcianstvo
a aj si rodila v Taliansku?
Dakujem...Inac zijeme v Taliansku s mojim priatelom ako myslim ocom maleho:)vsetko je v najlepsom poriadku rodicia su stastny :)tak sa tesili.Len mensie komplikacie boli pri porode kedze sa narodil neskor nez sa mal meno som dala Carlito:)taq nakoniec to vsetko dobre dopadlo:)