Mam 16 on 28 a cakame malicke

sofinka129

Fiiha..no gratulujem ti nancy...naozaj..citala som to cele od zaciatku a vyvinul sa tu jeden naozaj krasny pribeh.. :)) drzim palce aby sa ti vsetko darilo tak ako si to naplanujes.. :))

smutnucka nancy

no taq sa rozculili ale nic teraz su radi v pohodicke...ale ich mrzi co uz maly je na svete a teraz sa musi me starat...ne nebol pri tom bol v taliansku

Volumka

Ako keď si to tu tak celé čítam... hmmm 16 ročná baba, ktorá je tehotná s Talianom, ako ja neviem či sú všetci rovnakí, ale počula som, ževraj sa niektorí neskôr po čase k svojim ženám správajú horšie ako zveratá, avšak to je asi len menšina, dúfam... Vieš, odídeš a potom ťa nebude chcieť pustiť späť domov... alebo ťa pustí, ale bez dieťaťa... ja neviem, ja byť tebou, tak to poriešim s rodinou a neutečiem preč...

smutnucka nancy

Dakujem...Inac zijeme v Taliansku s mojim priatelom ako myslim ocom maleho:)vsetko je v najlepsom poriadku rodicia su stastny :)tak sa tesili.Len mensie komplikacie boli pri porode kedze sa narodil neskor nez sa mal meno som dala Carlito:)taq nakoniec to vsetko dobre dopadlo:)