Mam 16 on 28 a cakame malicke

smutnucka nancy

STE DEBILNY CO MA FUTBALISTA SPOLOCNE S TYM ZE SOM TEHOTNA W 16???A ROSALINDA JE MENO PRE TAKU KRAWU JAK SI TY CRESSIDA...A MAM WAZNI PROBLEM THAQ PISTE LEN TY CO MI CETE POMOCT NIE BLBCI CO SA NUDIA

Ivulka

hlavne ti poradím, nedaj si to vziať, banovala by si do smrti. Povedz to rodičom, i ked budeš mať strach, ale s tým už nič nenarobíš. Určite ti maličké pomôžu vychovať. A ked ho porodíš, budeš cítiť ten najkrajší pocit, ja som také pocítila 3. A som rada, že ich mám - moje detičky. Prvé som mala v 18, a nepokazila som si mladosť, ako to vie hocikto povedať. Riad sa srdcom. Pá a veľa šťastia

denisa

16 rocna Nancy sa na dovolenke vyspala s 28 rocnym Robertom a cakaju spolu maleho Carlosa...
Som vazne cudna, ked mi to pripada ako lacna telenovela?

lucia87

Vedela si, ze v pripadoch ako je tento (ak si tehotna a chces sa vydavat-teda neviem, ci chces...)mozes sudnou cestou dosiahnut plnoletost uz v 17tich? informuj sa, ak sa chces rozhodovat sama a vasich sa naozaj bojis...

noonaa

tak ja mam iny nazor...lubim male deticky,velmi,a hoci som od teba starsia a zijem sama,mam priatela....no mam iny nazor,cakali sme babo,no bohuzial,alebo nastastie,to je tazko povedat som potratila....no kym zilo,az vtedy som si uvedomila,co to pre mna znamena do konca mojho zivota...male babo je len chvillku,nevedela som si predstavit,ze od toho dna,na minimalne 20 rokov budem zodpovedna za ineho cloveka a vsetko,co urobim bude pre neho...mozno trochu alibizmus,ale na mel je casu dost...necitila som sa na to psychicky...mas cely zivot pred sebou...ale vidim,ze male asi chces,tak prajem vela vela stastia,odvahy a lasky :))