Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

fallo

no....nie som si isty ci sa neda vyliecit....mal som ho od 7 rokov do 26 rokov a bral som herpesin tabl. a kopec masticiek a neviem coho este a od vtedy mam pokoj...a to je uz 8 rokov bez naznaku .Bolo to zle...po celom tele a dlaniach a patach a aj sliznici.

ja1111

herpes je virus,ktory ak mas oslabenu imunitu chytis hocikde, a ked si zoberies ze ta tvoja ma bohate skusenosti,mohla to od niekoho chytit co mala pred tebou,ved aj fajka staci
dolezite je ,ze sa to neda vyliecit

fallo

no....je to nebezpecne ochorenie (herpes simplex),postihuje sliznice a v najhorsom zasiahne aj mozog.Treba vyhladat kozneho lekara cim skor.

vystraseny

Genitalny herpes je mozne preniest a dostat vylucne len pohlavnym stykom? Ked som mal len jednu partnerku, znamena to, ze som to dostal od nej? Ona mala viacerych ale tvrdi, ze NIKDY nesexovala bez kondomu. Tak ako sa mohla nakazit ona? Viete poradit? Dost ju za to obvinujem...

- mira

RNG, v príspevku som netvrdila, že alkohol je kyselina.
Kyselina uhličitá z chemického hľadiska je slabá, ale z pohľadu pôsobenia na rovnováhu kyselín a zásad v tele prekyseľuje. Z toho dôvodu nie sú vhodné sýtené nápoje.
Vylučuje sa z tela ako odpad dýchaním. Správne dýchanie je teda veľmi dôležité pri odstraňovaní kyselinotvorných látok z tela, teda i pri zvyšovaní imunity.

suea991

tiez mavam dost casto herpes a uz som vyskusala kadejake masticky (vectavir,herpesin atd..) a brala som na to aj imunor a isoprinosine asi polroka som mala pokoj.. zistila som ze najlepsie zaberaju naplaste Compeed v kombinacii so salicylovym liehom.tym to vzdy potret pred nalepenim naplaste a nechat cca 10minut vysusit a potom nalepit naplast.. este k tomu uzivam L-lyzin. je to pripravok na podporu imunity,kt.volne kupit v lekarni