ahojte, včera my gynekológ zistil, že na maternici mám dva myómy a na pravom vaječníku cystu, aký je rozdiel medzi myónom a cystou? mám ísť na vyšetrenie onkomarkerov z krvi, cytológiu a že potom sa uvidí čo stým, dájú sa myómy a cysty liečiť aj bez operácie? dakujem
myom, cysta
martulienka, ahoj ako si dopadla, dostala si kúpit INDONAL, ja som bola v 4 lekárniach, ale ani nepočuli o nom, ak ho dostaneš kúpit daj my vediet, že kde si ho zohnalamarfuška si strašne zlatá, že sa takto staráš,daj vediet ako kolegyna dopadla, papa
Ahoj marfuska, som velmi rada, ze sa zaujimas o nas problem.Si super.:-) Ja sa prave chystam do mesta a hlavne do lekarni.Urcite vas budem informovat ako som dopadla.Daj potom prosim ta vediet aky vysledok ma tvoja kolegyna po sono vysetreni.Ale ja verim, ze bude lepsi.
Tak este pekny den. papa
Ahojte dievčatá.Pozdravujem Vás.Tá moja kolegynka pomaly končí s užívaním druhej dávky toho Indonalu,potom pojde na sono,aby zistila či sa jej tie cysty zmenšili.Dám Vám potom vediet.
Janík, Dubnica je pre mňa ďaleko, ja som z Blavy, dík za informácie
tajana-pozri www.abiks.sk
marfuška, zdravím Ťa pochopila som takže, budem zháňať INDONAL, prajem pekný deň a ďakujem
Tajana,po vikende dobre.Aj gulašovo aj pracovne,včera som bola v práci.Ospravedlnujem sa.Učinná látka v tom Indole je INDOL-3-Karbinol/I3C/.Táto látka sa nachádza napr.v brokolici.Ide o to, že estrogen,ženský pohl.hormon sa delí na "dobrý" a "zlý" metabolit.Pre náš org./prsníky,reprodukčné org./ je doležitý ten dobrý estrogén.Tieto dva druhy sú v tele v urč.pomere až kým sa telo nenakazí vírusom /papilovirus/.I3C zvyšuje pomer toho dobrého ku zlému.Ten zlý metabolit podporuje rast myomov a pod.a tento I3C zabranuje tomu zlému estrogénu sa naviazat na chorú bunku.Štúdie ukázali,že pomer dobrého ku zlému sa zlepšil skoro o 100%/dobrý sa zvýšil z 29,3% na 45,6%/.To som Ti tak v skratke odpísala z toho letáka.A ak máš možnost zohnat Slovenku č.18/06,na titulke je Lucia Šoralová,tak tam je článok,rozhovor s nejakým odborníkom na túto tému.Pozerala som to aj na internete,ale ten konkrétny článok som nenašla.Pozdravujem.
marfuška ahoj, ako po víkende? ten letáčik kolegiňa nedoniesla?
masti, veľmi zaujímavé informácie,z jedenej strany ukľudnená z druhej paf, díky,