caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajoooiiij sonjaa::)
Moja ty si to prehnala ze??No,moj nazzor bol odzaciatku tze to nemas uzivat treba i pritom davat pozor slecna..:)
ale skus radsej nieco menej dradivejsie na organizmus,oki??:)
a ako inaac?? dari sa,?:)
ahojte sojky
dufam ze ste este pritomne a nevyfrcali ste mi spred nosa:))
ako sa vam dari???
lianke gratulujem k pisomke..aj my zajtra piseme,z podnikovej,pane boze..:(necham si to narano,nakolko nam prva hodka odpada,juchu juchu,,budem si musiet ale privstat..:))
inak baby asi natrvalo koncim s prehadnlom..po vcerajsku mam dost na cely zivot..:((
Ahojte krasky::)
Tak akurat som prisla od lekarky, a zajtra idem na same vysetrenia, kvopli tomu vypadavaniu vlasov co som spominala tak o tyzden mam vysleddky konecne,som tomu starasne moc rada::)
Qiu- no co moja ako sa dari hm?:) skolycka ide,?:):):))))))
Lianka,,,slecnaaa no akoo nezacala som este uzivat vie skvoli tym nasledkom,este musim kontaktovat toho typka co mi to dodal,,uvidimme.:):):):)
a BABYYYYYYYYY JA MAM SVALOVICU::):):) jaky super pocity neopakovatelny.:) ale ib ataku mini lebo cviceivam ale aspon citim ze som neico tomu vecra dala.:):):)::)ň
a co vy ako dietka a taak??:) co noveho?:)
ahojte babule moje;o)vidim,ze sa tu viedla diskusia o tom,ze kto jazdil na koni;o)))))ja sa mam fayn,rano som bola taka unavena a nechcelo sa mi stat,ze som nesla na jednu prednasku...;o)ale teraz sa mi koncilo cviko.ozaj ta pisomka z chemie co som spominala,naozaj dopadla dobre,mali ste pravdu-mala som plny pocet;o)
salma...ako bolo na aerobiku?;o)
qiu....mate teraz vela ucenia,ked ta skola tak vycerpava,hmm?inak poznam tie stavy,z toho si nic nerob..;o)
viete nad cim sa cudujem?ze mne uz nezdrave jedla aj prestavaju chutit v poslednej dobe a okrem kopy sladkosti si dam kusok ked mam chut a staci mi,co sa to so mnou deje,neviete?;o)))))
salma...a uz si skusila r.....?ci este rozmyslas?
nie jaaa quikaa.:)
ale liankaa.:) chichhcic
ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:):):)
Takze niekto tu na koniky chodieva?? ale ale,,tak to je prfektne teda:)
Ja idemdnes inac an aeorbiicc.:) som zevdava ake to bude potom dojdem za vanmmi::)
a co inac ako sa mate? skolla a tak?:)