od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

salma

ajoooiiij sonjaa::)
Moja ty si to prehnala ze??No,moj nazzor bol odzaciatku tze to nemas uzivat treba i pritom davat pozor slecna..:)
ale skus radsej nieco menej dradivejsie na organizmus,oki??:)
a ako inaac?? dari sa,?:)

sonija

ahojte sojky
dufam ze ste este pritomne a nevyfrcali ste mi spred nosa:))
ako sa vam dari???
lianke gratulujem k pisomke..aj my zajtra piseme,z podnikovej,pane boze..:(necham si to narano,nakolko nam prva hodka odpada,juchu juchu,,budem si musiet ale privstat..:))
inak baby asi natrvalo koncim s prehadnlom..po vcerajsku mam dost na cely zivot..:((

salma

Ahojte krasky::)
Tak akurat som prisla od lekarky, a zajtra idem na same vysetrenia, kvopli tomu vypadavaniu vlasov co som spominala tak o tyzden mam vysleddky konecne,som tomu starasne moc rada::)
Qiu- no co moja ako sa dari hm?:) skolycka ide,?:):):))))))

Lianka,,,slecnaaa no akoo nezacala som este uzivat vie skvoli tym nasledkom,este musim kontaktovat toho typka co mi to dodal,,uvidimme.:):):):)
a BABYYYYYYYYY JA MAM SVALOVICU::):):) jaky super pocity neopakovatelny.:) ale ib ataku mini lebo cviceivam ale aspon citim ze som neico tomu vecra dala.:):):)::)ň

a co vy ako dietka a taak??:) co noveho?:)

lianka

ahojte babule moje;o)vidim,ze sa tu viedla diskusia o tom,ze kto jazdil na koni;o)))))ja sa mam fayn,rano som bola taka unavena a nechcelo sa mi stat,ze som nesla na jednu prednasku...;o)ale teraz sa mi koncilo cviko.ozaj ta pisomka z chemie co som spominala,naozaj dopadla dobre,mali ste pravdu-mala som plny pocet;o)
salma...ako bolo na aerobiku?;o)
qiu....mate teraz vela ucenia,ked ta skola tak vycerpava,hmm?inak poznam tie stavy,z toho si nic nerob..;o)
viete nad cim sa cudujem?ze mne uz nezdrave jedla aj prestavaju chutit v poslednej dobe a okrem kopy sladkosti si dam kusok ked mam chut a staci mi,co sa to so mnou deje,neviete?;o)))))
salma...a uz si skusila r.....?ci este rozmyslas?

qiu

sorry neviem jak sa to mohlo stať...to určite tou únavou zo školy... ahaaa ja som čítala že je tu niekto kto chodí na koníky ja idem dnes..ale to že na ten aerobic mi nejak ušlo hehe

salma

ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:):):)
Takze niekto tu na koniky chodieva?? ale ale,,tak to je prfektne teda:)
Ja idemdnes inac an aeorbiicc.:) som zevdava ake to bude potom dojdem za vanmmi::)
a co inac ako sa mate? skolla a tak?:)