caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jee tu som sonickaaaaaaaaaaaaaa;o)))dakujem za pochvalu,snazim sa ;o) no teda a to ti vazne dala potvrdenie?a co tam napisala,ze preco?pre selest alebo inu pricinu?no a doma ako casto cvicis?ja by som tiez chcela stacionarny bycikel(napisala si to inak uplne spravne,nebojkaj;o)))),ale je dost drahy a aj tak zatazuje postavu len jednotvarne,cize aj ine druhy cvicenia musia byt aktivne uskutocnovane,aby sa dostavil pozadovany vysledok bez ujmy na zdravi(to ako keby hovoril trener,Boze,co sa so mnou deje ;o))))))))asi to zacinam brat fakt vazne,velmi by som totiz chcela,aby sa mi vaha uz nevratila spat,lebo po rokoch jojo-efektu toho mam uz naozaj dost;o)zda sa mi,ze vsetky uz pijeme take marketingove caje ako ich anzvala sonicka ;o)))))a kam ides soni?ja som uz stihla upratat uff...esteze tak ;o))))a kamze odchadzas soni haaaa?;o)
lianka no tu som tu,a dufam ze ty taktiez:))
..a to potvrdenie?no jednoducho,isla som za doktorkou,ze sa mi nechce cvicit,a ze si to teraz vybavuje kazdy..ale mala si vidiet jej xicht ako sa tvarila,:DDasi som ju zaskocila mno..
-4kil?jeeeeej tesiim sa s tebou,blahozelam:)SIKOWNA
ja by som moc chcela strasne stacionarny(newiem jake tomu meno)bycikel..dufam ze som to velmi neskomolila:D
..no len neviem ci by som ho tu niekde vpratala..fnuuk
a inak mne vaha stale stoji,som z toho na nervy,davam si uz vecsi pozor co ziem,musim tvrdsie zakrocit..no a prave si pijem caj bilinkovy fuj je to odpor,ale zdrave a spaluje kalorie-aspon tak pise na krabicke..biznis..
:D
majte sa tu kraasne,a coskoro napiste.cmukam.
ahooj sonija;o)fiiiha a to sa ti ako podarilo vybavit zakaz cvicenia?;o)no ja uz teraz len jazdim na koni,posilnovanie nemam v skole,tak teraz som hovorila priatelovi,ze si chcem kupit cinky a dufam,ze uz v blizkej dobe konecne budem mat povolene cvicenie-len dufam,ze to nebude tak,ze vtedy ked uz budem moct cvicit,sa mi nebude chciet ;o)))))kedze zakazane ovocie chuti najlepsie;o)))cez vikend-no dnes budem s rpiatelom vecer a teraz upratujem izbu,lebo tu je nehorazny bordel..;o) a chystam sa cosi ist spapat;o)co sa tyka diety-stale - 4 kg,dufam,ze sa to coskoro pohne smerom dolu ;o)si este tu?dufam,ze hej ;o)
cawte caaawte......
:)) tak ako vikendujete??dietka--dari sa??
ako vam zavidim (len v dobrom):))
ze mozte v skole posilovat
a tak,..ja nemozem,ani len cvicit,pretoze som si u doktora vybavila zakaz TV to som vtedy bola este hlupa joj..tak a teraz musim vsetko dohanat domka:))
tiňuška kde si sa stratilaaaa?ked tu budes napis ;o)
dobry den selmicky ;0)))
qiu....aaaale obcas treba aj husacinu,ved aj ja som ju mala cca pred 2 tyzdnami ked sme mali hody,apson si ma v tom nenechala samu ;0))))a co je nove?dnes sa snazim prevazne oddychovat,mozno zacnem hladat material na moju pracu do skoly ;o)ty co ako?ake mas plany an vikend?;o)
salmusa...noo predtym som trenovala v skole v posilnovni,ale uz nie a teraz mame taku jednu hodinu co sa tyka zdravia a spravneho cvicenia no a tam my hovoril,ze este by som nemala teraz cvicit,ze nech este pockam,kym budem uplne zdrava...tak cakam a cakam;o)uuu alkoholikovat ;o)))))a s kym a kde?pri akej prilezitosti?oslava vikendu?;o)))))pisem,pisem neboj sa ;o)idem si urobit zeleny caj-si ma navnadila ;o))))
ahojteeeeeeee.:):)::)
Lianka ako by si mi myslienky citaalaa::) ja akurat dochllipkavam zbytok zeleneho cajiku mi tak dobre padol:)
A trener?? ale ale ty si nam nieco zzatahjila.:) co trenujes,haaaa,?:)
A QIU..nech ta nenapadne sa trapit za tu husacinu nevadi!!!!
aj ja mma take obdobia ze s aneovladnem a idem do toho*:D
a co ake aktivity?? uuff babule ja idem dnes alkoholikovat tak som zvedava jak dopadnem:)
piiste!!!!!!!!!!!!!!__
_:):)
ahojte baby :o)je tu niekto pritomny?
salma....oooo svalovica,no to je teda super,snad si si ju uzila ;o)veru,co sa tyka toho r.. radsej ako sme sa dohodli-popytaj sa,prozmyslaj,prehodnot a az potom zacni ak teda ;o) no a co sa tyka prehanadla- nebudem hovorit,ze sme ti to vraveli,ale je to tak ;o))))ale tesi ma,ze asponze s tym koncis,som rada ;o)
sonija dakujem za gratulaciu ku pisomke ;o) a ako dopadla tvoja?snad dobre,verim tomu ;o)
lennur..odpovede od talie sa nedockas,ta sem totiz nechodi,len zalozila temu za co jej dakujeme ;o)
dnes som si kupila krasny cerveny top s flitrami,baby taka som rada,ze som natrafila na presne taku vec aku som si priala ;o) tak rada by som uz zacala cvicit,teraz vam zavidim,ze vy mozete ;o)ale trener mi dnes povedal nech este pockam radsej,lebo trosku kaslem,tak snad od buduceho tyzdna...inak vaha ako? ja stale - 4 kg,dole sa to zatial nepohyna,ale to je asi normalne,ze v istej chvili prestane clovek chudnut,no potom sa to
znova rozbehne(dufam) ;o)
a ako sa mi inak mate a co planujete cez vikend ake aktivity,hmm?;o)mne sa prave vyluhuje zeleny caj,skoro som nan zabudla ;o))))tak idem,ak ste tu napiste pridem skontrolovat ;o)