od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

salma

Babyy cafteeeeeeeee..a LIankaaa achoj moja.:)

Nooo ja som akurat dopapala kuratko s brokolicou a bolo supeer al ezacinam si uvedomovat ze si odvyjkam od mäska viacmenej ako potrebujem ho ale nemusim,nevai to snad.::) ma to niekto??:)
A ako sa mate?? co vy potvorky na skolu nadavate,?:) aj ja budem o par tyzdnov nebojte.:)

lianka

kukuč ;o)))aaale coby sem nechodime qiu,neboj sa moje ;0)vidim,ze nadavate na skolu...pridam sa asi,najma casovo je skola velkym pozieracom ;0)jeeej sonicka takze riadne dietkujes aj dalej,ja sa tiez snazim,skutocne sa citim lepsie ked sa neprežieram,lebo vtedy mam taky divny pocit.a najma vela,vela tekutin pit je dolezite ;0)ktovie ako dopadla salma cez vikend,lebo spominala,ze ide alkoholikovat a odvtedy sa tu podozrivo neobjavila ;0))))))
tak ja dufam,ze vas tu coskoro zastihnem ;0)

sonija

co?ze vydrzim?:))
tak vravim si,ze ked one,budem papat,tak priberiem..a neschudnem..tak to ma vzdy tak motivuje
dnes som mala taky dnik co sa jedla tyka taky fajny ze:ranajky jogurt
obed:ryza
olovrant:jeden pukancovy chlebik
a o chvilku si idem dat nejake ovocie..
ty si co papkala?
joj,ale uz som fakt hladna,idem si spravit ovocnu misu:)take ze bananik a mandarinka..
mnaaaaam

sonija

Nie,nie,take cosi ta nemoze napadnut ani vo v sne..ze sme sa tu jednej druhej stratili..len niketo,ma wiac povinosti..ZE?????a vsetci (zborovo(
ANOOOOOOOO..
:))takze..
uf,8hodin?jaaaj viem si zivo predstavit ako silno sa nexce,lebo mne sa tiez nexce,hoci zajtra mam len 6..ale dnes som mala 7,a bol to tak zabijacky den jak nikdy!
..a nie koli tomu zeby bol tazky,ale skoro som v skole umrela dnes,
take krce som dostala..neopisatelne..
ale profka ma nexcela pustit domof..
bastard jeden..:(
ale inak sa mam celkom oki (no mohlo byt aj lepsie)..
...a nove nic take,len ..ze sa normalne divim samej sebe,ze ako vydrzim dietkovat,nechyba mi sladke,vydrzim dlho bez jedla,nechyba mi.uf
:))

qiu

ajoj sonija no konečne normálne som sa zľakla že som vás stratila... Ale nič nové zajtra 8 hodín... Mne sa tááák brutálne nechce že si ani predstaviť nevieš. Ale ty sa pochváľ jak ide život? čo nové?

sonija

sewaste:)).aj mna prekvapilo ze dve dni tu je sucho :((
qiulka awoj:))ako sa mas?co nove??:)dari sa??
BABYYYY A ZITEEEEEEEEE!!!!!!
;)