caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hudbiicku-to su take nezname veci.teraz momentalne mila j ft marques :o)mam aj klip,ale ten momentalne nepozeram :o)a nielen sama si leniva nemysli si...:o))))idem si ale dat uz inu pesnicku lebo tato ide stale dookola :o)))
ano,toto jedine ma uspokojuje..ze sm to vychodila.a nelutujem ze som neostala doma..ale keby som nebola na diete teraz,ha nikde nejdem,som ja lenivec,.....
a aku hudbicku pocuuvas??:)
na braneckom ooooo,no supeer a kade ste chodili?my zo strednej sme chodievali na taku hradzu ci co to bolo za polnu cestu :o)))))takze nozky bolkaju,to verim,pofukame fuuuuuuuu:o)))tam si dost spalila,mozes byt pokojna :o)ja pocuvam teraz hudbicku taku prijemnu,ktora ma nevyrusuje pri hladani anglickych slovicok:o)
no my sme dnes boli na braneckom
v zivote nejdem....aj keby cokolady z neba padali..zabijak,takze som dost vycerpana,dnes ma asi nikto nikde nevytiahne:))nevaldzem si ani zacvicit,ale vecer to urcite napravim len teraz som nejaka lemra..
:))ale aj by som sa sla prejst mp3 do usi a idees,.jooj..ale nozky ma bolkaju
:D
dakujem za palec :o)))ano z chemie a potom dalsia z chemie a dalsia a dalsia....:o)))uz som si zvykla,ale komu sa chce tolko ucit....ako pekne je vonku vaaaaaa,prelozim tu anglinu a asi zajdem niekam sa prejst :o)von sa nechystas dnes?:o)
ja mavam na ranajky jogurt,alebo ovocie potom na desiatu jablko..potom na obed jem trosku ajj obed,ale bez polievky,a vecsinou poobede bud zhresim,alebo pojem sladkosti,a je mi stoho niekedy nanic fakt:((
pisomka z chemie???waaa..nezavidim ti to,ale budem ti drzat palec:)
viesco moja,ja jedavam prevazne takto-ranajky normalne,mensia porcia,desiata-nejaka musli tycinka abo nieco podobne a 1 ks ovocia.s ovocim nepijem,lebo zle pracuju spolu.obed-normalny,na co ma chut,olovrant-tiez normalny,napr. rozok s niecim a vecera-lahsia,medzitym jogurt a 1 ovocie priblizne a zatial sa mi dari.a dostatocny pitny rezim a obcas zhresim niecim :o)))
no genius sice nie som,ale studujem to uz druhy rok,planovala som studovat medinu,ale akosi nevydalo a asi to ej aj dobre,neviem...mam buduci tyzden pisomku z chemie brrrrrr
studujes biiolu a chemiu?ejha dievca ty si genius..na na take nemam zaludok,biologia sa este da,ale chemia..nou coment :D
Na obed zatial nic,ale teraz papam celozrnu zemlu s platkom kuracej sunky takze ak si toto mozem povazovat za obed tak to :)
a na veceru co zviknes papat?ovocie??ja vecsinou vecer bananik jem,ale uz mi prerasta cez hlavu,tak neviem:)
odkedy som chora,strasne sa mi zhorsila plet :o(dufam,ze to coskoro prejde,ved pouzivam dost kvalitnu kozmetiku - vichy.aj vam sa zvykne tak zhorsievat plet ked ste chore?
zasa to stare zname tovaroznalectvo co neustale spominate :o) no ja chodim na vysku a studujem povedzme,ze biolu a chemiu,cosi take ;o)))
prave som spapala bananik,to mam ako neskorsiu desiatu bo som vstala okolo obeda,tak vtedy som mala akoze ranajky :o))))chystas sa teraz oddychovat,vsakze?:o)a co si mala na obed,moja?