sklamany/a laskou? napis sem

Príspevok v téme: sklamany/a laskou? napis sem
Soraja

ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))

peťka22

Ahojte. Zacala som chodit s najlepsim kamaratom no trvalo to len velmi kratko. Od nasho rozchodu su to 2 mesiace a vobec sa spolu nebavime. Chcem sa opytat ci si myslite ze to je spravne takto palit mosty. Vzdy ked sa stratneme tak sa pozdravime a to je tak vsetko. Viem ze on by chcel byt so mnou kamarat, ale vzdy ked ho stretnem spomeniem si ako mi ublizil a nedokazem to prehltnut. No na druhej strane neviem ci je uplne spravne chovat sa takto k cloveku ktory bol 2 roky mojim najlepsim kamaratom.

775

janulko ty si ale brzda ak si pozorne precitas to co si tu napisal ti dôjde asi aj samemu ze to je baba pre viac muzov a nielen pre teba aj keby si chodil kazdy vecer snou chlastat

janulko

awojte ludia ja som sa velmi sklamal v laske ale velmi hrozne :( moje dievca s ktorou som chodil ma od***** 6x s inymi chalamni a nie to len cmuq cmuq ale aj nieco ine..:( a ked som to zistil tak ona povedala na to "a čo?" no povie mi niekto ci to ma zmysel sa trapit s babou ? asi nie podla mna je na nic :( a na koniec som z toho vysiel aj tak najhorsi ja ze vraj preto lebo som snou nechodil do mesta chlastat :( viem si predstavit piatkovy vecer uplne inak ako chlastat v bare ale jej sa to nepacilo tak spala s chalami pre to lebo som snou nechodil do mesta napise mi niekto ci je to normalne alebo mam seba obvinovat ze som nechodil do mesta pls odpis na mail tu niesom casto diq moc za mail ;)