existuje taky? neverim

Príspevok v téme: existuje taky? neverim
Soraja

ahoj chlapi,som len zvedava, ci sa najde medzi vami aspon jeden jediny, ktory neklame a je verny a nie len po jednorocnom alebo dvojrocnom vztahu, ale po cely zivot. Uprimny a starostlivy a ktory nie je sebec? A samozrejme vie povedat lubim ta a aj nejaku tu lichotku. Som zvedava kolki sa ozvete, strasne ma to zaujima, lebo cim dalej tym viac sa presviedcam, ze taky asi ani neexistuje.

gomez

Ano, súhlasím. No z čierno-bielych rozprávok sme už asi vyrástli. Už len vlastný názor a vlastné presvedčenie je vlastne sebectvo. To znamená, že keď máte určitú predstavu o svjom živote a snažíte sa ju naplniť, tak je to sebectvo. A do toho určite spadá aj výber partnera alebo spôsob života. Môj názor je skôr taký, aby sa tieto dve osobnosti so svojimi sebectvami, maniermi a zlozvykmi dopĺňali, alebo si aspoň neprekážali. Teda obyčajné stanovenie priorít. Ale to vyžaduje, aby obi dve strany vedeli čo chcú. Aby už mali tie priority pevne stanovené aspoň v dôležitých veciach. Fíha, čo som to zo seba dostal. To je asi ten bôčik, čo som mal na obed:)

RNG

Existuje,soraja,
ale to je skor pre moju zenu, aby sa vyjadrila.
Ja sa o to snazim.Podstata je mat vnutorne presvecenie, ze s partnerom sa treba cely zivot vzajomne podporovat.
Alebo nesebectvo, alebo "kolektivne" sebectvo(my proti ostatnym, nie ja proti ostatnym).Teda nikdy nie "ja" ale "my"
Ten neustale tlaceny individualizmus a individualne hodnoty maju v tom pricinu.

Soraja

gomez tak napis, to som teda velmi zvedava, ze preco este nie si zenaty:-) mozno sa dostaneme k tomu, preco nei som ja vydata:-)

gomez

...no začínajú sa mi fukoty, všetko sa tu se... Keď budem mať čas, tak napíšem, prečo ešte niesom ženatý. Pá.

Soraja

gomez to s ami ulavolo:-)) ale nerob si zo mna srandu:-))) Mne uz nie je ani z toho zle, teda akoze neviem ani co mi je. Len mi je luto, ze sa snazis ako blazon a nakoniec je to na nic. Ono ja mam super naladicku aj vsetko, tesim sa zo zivota, aspon momentalne. :-))) Len som sklamana z jednej jedinej vety ktoru som si vcera precitala a nebola adresovana mne (ale bola o mne). No a to je vsetko. A neviem ci dalej verit,alebo everit, alebo ze ci to ma zysel, ale asi tomu necham cas a uvidime. Ale snazim sa to brat s nadhladom.
A ja uz som si ta predstavovala ako 20 rokov zenateho chlapa:-)))