ahoj chlapi,som len zvedava, ci sa najde medzi vami aspon jeden jediny, ktory neklame a je verny a nie len po jednorocnom alebo dvojrocnom vztahu, ale po cely zivot. Uprimny a starostlivy a ktory nie je sebec? A samozrejme vie povedat lubim ta a aj nejaku tu lichotku. Som zvedava kolki sa ozvete, strasne ma to zaujima, lebo cim dalej tym viac sa presviedcam, ze taky asi ani neexistuje.
existuje taky? neverim
no ale teraz sme sa zacyklily:))) Ide predsa o tvoj život, tak si vyberieš to, o čom si presvedčená, že je pre teba dobré. To je to sebectvo.
gomez no to je pravda, ze zakazane ovocie chuti najviac, pokial sa to ytka jedla nemam problem, ale ak s ato tyka vztahov,(to zakazane ovocie), tak myslim, ze chuti skvele, ale podla mna je este lepsi pocit, ked dokazes odolat nastraham. Vtedy si mozes povedat ze skutocne milujes:-)
:))) no, a pozvoľna, nenápadne sme sa takto zrozumiteľne prepracovali práve k tomu, čo sem patrí. Pekne si to napísala, zakázané ovocie chutí najviac. Tak tu máme ďaľšiu rovinu. Prosím o reakcie:)))
gomez mnam, nerob mi chute, no neva, obcas treba aj take nezdrave veci papat , aj ked väcsinou take chutia najviac:-))))) No ja mam dnes na obed cinu, sme sa tu kolektivne zhodli, ze si dame, tak uz len cakame vyhladovani. :-)
elablue tak si stastny clovek potom, straz si ho a vela stastia:-)))
Moj priatel je taky o akom pises a este je aj romantik.
...no čo ti poviem moja, cholesterolová bomba, hovädzí vývar s dobre premasteným bôčikom. Milujem kuchára, nesklamal:))
gomez no rozhodne to bolo dost poucne, takze si mal dobry obed teda:-) Uha,aj ja som hladna, ale cakame tu vsetci kym nam pride donaska, tak si este pockam:-)))) Ale skromny si teda hej:-)))) este to som tam mala dopisat hned na uvod k tym ostatnym veciam:-)
frontman uha, tak to je teda dost smutne. Taki ako ty vedia velmi ublizit, mala som takeho. No je to tvoja vec, len mi vysvetli,ako mozes zit s tym vedomim, ze niekomu ublizujes, alebo ze mu ublizis? Alebo naco mat vztah s niekym, koho podvadzas, ved ked si chces "uzivat" tak radsej bez vztahu a nikomu neublizovat. Len moj nazor, nic v zlom:-)
:)))) shakti, asi tá dokonalosť odpudzuje :))))))))))))))))))))))) ja som taký skromný:))))) A PRETO SOM TAKÝ DOBRÝ:))))))