existuje taky? neverim

Príspevok v téme: existuje taky? neverim
Soraja

ahoj chlapi,som len zvedava, ci sa najde medzi vami aspon jeden jediny, ktory neklame a je verny a nie len po jednorocnom alebo dvojrocnom vztahu, ale po cely zivot. Uprimny a starostlivy a ktory nie je sebec? A samozrejme vie povedat lubim ta a aj nejaku tu lichotku. Som zvedava kolki sa ozvete, strasne ma to zaujima, lebo cim dalej tym viac sa presviedcam, ze taky asi ani neexistuje.

gomez

Soraja, neblázni, nie som ženatý, len som si to vymyslel. Viem, že ti je teraz dosť zle z tej situácie a hľadáš východisko a cestu ďalej. Len tu ťažko radiť, tak som to chcel trošku nadľahčiť. Prepáč.

Soraja

tinka * tak toto som uz aj ja mala odskusane, ked uz stracas zaujem a si hnusna a je ti uz vsetko jedno, tak vtedy su najsladsi, to je teda pravda.
A inak aj ja rychlo odpustam, bohuzial,

tinka *

Jediné čo sa mi kedy overilo je, že keď som hnusná, tak ony sú sladkí jak med. Len keby som to vedela, ja som chvíľku zlá keď mi niekto ublíži, ale moja smola je, že viem rýchlo odpúšťať (nie však všetko). Preto sa majú baby - svine a k.... tak dobre na tomto svete.

gomez

...ja nemám právo sa sprchovať. Všetku moju pozornosť venujem svojej ženuške. Aj tak to po týždni uschne a opadá zo mňa. A čo mám z toho, há? Neváži si ma, ževraj smrdím, všetko spravím, ako keby ona bola malé, neschopné decko, som škaredý, a nemám vlastné záujmy len jej a že nevie pri mne dýchať. Ževraj, ona si ma nezobrala na to, aby žila sama so sebou! Tak je radšej s kamarátmi. Nevadí, aspoň mám čas poupratovať a navariť a uložiť deti.

Soraja

inak s tou babenkou- to je fakt strasne, no su aj take ku..y, ale s tym clovek nic neurobi. A inak taky chlap ktory sa necha ovplyvnovat od kamaratov alebo kohokolvek nie je chlap. Chlap ma amt vlastny nazor a nie pocuvat nejakych kamosov a nechat sa nahvarat na kraviny.

Soraja

tinka* ja som tomu tomju verila fakt uplne, ta som si po byvalom povedala, ze nikdy uz verit nebudem urcite. Ale zase som to urobila, noa vcera som tak trochu padla na hubu,a el nieco sa vo mne zlomilo, aj ked ma to boli aj teraz,ale zacala som ho trochu inak vnimat, ja sa nebudem nahanat a snazit koli niekomu, kto si to mozno ani nezasluzi a nevazi si to.-(

tinka*

Soraja : ja som na tom podobne, bojím sa príliš veriť, aby som nepadla zase na "hubu" Poznám veľa chalanov, ktorí sú v skutočnosti veľmi dobrí a pekne sa správajú k svojim priateľkám, ale dajú sa veľmi ľahko ovplyvniť napr. kamarátmi.

tinka*

A ešte niečo pripájam sa, že existujú aj riadne svine - baby. Minule som bola s priateľom na diske, sedeli sme v boxe a bavili sme sa s kamošmi, podotýkam,že som mu sedela na kolenách. Prišla k nám jedna píp a pozvala ho drzo, že či si s ňou nejde vypiť, podotýkam nepoznali sa, že ona sa s ním chce zoznámiť.Poviem vám niektoré nemajú zábrany, som kľudný človek, ale chýbalo málo aby jednú neschytala.