ahoj chlapi,som len zvedava, ci sa najde medzi vami aspon jeden jediny, ktory neklame a je verny a nie len po jednorocnom alebo dvojrocnom vztahu, ale po cely zivot. Uprimny a starostlivy a ktory nie je sebec? A samozrejme vie povedat lubim ta a aj nejaku tu lichotku. Som zvedava kolki sa ozvete, strasne ma to zaujima, lebo cim dalej tym viac sa presviedcam, ze taky asi ani neexistuje.
existuje taky? neverim
xyxy no skoda, ze? ale mozme si aspon pisat (budes jediny chlap, ktoreho by som takeho poznala, fakt), nechces si ma vziat?:-)))))) (to mala byt sranda, ale potom som nestretla takeho ako si ty nikdy v zivote, lebo kazdy je zo zaciatku ako cukrik a po dvoch troch rokoch sa otoci uplne)
lilith aj ja som si to ymslela os vojom do vcera kym som sa nedostala k niecomu k comu som sa dostat nemala a do vtedy by som za neho ruku do ohna dala. Ale je to asi marne. Ja pojdem do klastora:( ale gratulujem, ze mas takeho chlapa:-)
Gomez - nebudem na to reagovat.
ga ga ga. Trafená hus zagágala:)) To akože ja:)) Nepijem, nefajčím, za ženami nebehám, nekávičkujem, navarím, naperiem, deti vystarám, o seba sa nestarám, ľúbim svoju ženu, a nepoviem jej inak ako princeznička a pagáčik a čo je hlavné, v živote som neklamal. :))
Hej, ale je mi jasné , že to tu nemožem dokázat.
xyxy no tak to si teda prvy a zatial jediny. A si skutocne taky? :-)
No, Soraja, ja si trufam sa ozvať....
uz som ti odpisala, ale to je na dlhsiu debatu. Tvoj je strasne podobny tomu mojmu, asi su rovnake povahy.
ok moja,len to potrva,lebo mam asi zlomene zapastie,alebo aspon puknute...od vcera....no,chce s ami kricat,som zalozila novu temu,bo to chcem urobit,lae neviem,kukni jednym ockom plis....ze :neviem to povedat,ci to mam napisat