existuje taky? neverim

Príspevok v téme: existuje taky? neverim
Soraja

ahoj chlapi,som len zvedava, ci sa najde medzi vami aspon jeden jediny, ktory neklame a je verny a nie len po jednorocnom alebo dvojrocnom vztahu, ale po cely zivot. Uprimny a starostlivy a ktory nie je sebec? A samozrejme vie povedat lubim ta a aj nejaku tu lichotku. Som zvedava kolki sa ozvete, strasne ma to zaujima, lebo cim dalej tym viac sa presviedcam, ze taky asi ani neexistuje.

Soraja

tinka* ja som na tom rovnako, niekedy by som za toho mojho dala ruku do ohna,a le po vecrajsku uz nie. Stratil vela z mojej dovery. A na to stacila jedna jedina veta. Aj ked on nevie, ze ja o tom viem ale to je jedno.

Soraja

xyxy nic sa nedeje, ja sa vydavat este nechcem:-) Teda mozno by som aj chcela, ale asi taku romanticku lasku nikdy nezazijem a tym padom asi nenajdem princa svojich snov. Aj ked som si ymslela, ze tento by to mohol byt, ale ak sa nezmeni, tak ja s tym nic nenarobim. Mna to az tak nestve, eln ma stve, ze das niekomu vsetko, co pre teba znamena najviac na svete a on si to nevazi, pripadne ta necha po par rokoch a tym zabijes velmi vela casu z tvojho zivota a potom sa z toho zbieras strasne dlho.

gomez

Soraja 11:02, nesranduj:)), jasne že nie, to radšej okúpem ženinho psíka. Inak by som mal zo seba veľmi zlý pocit, a asi by som išiel aj na spoveď:))

Soraja

janulko man tiez byvaly stihol za 3,5 roka podviest a nebolo ich "len" 6. POvedal mi to do oci ked sme sa rozisli, jasne napisem:-)

tinka*

Som fakt prekvapená koľko sklamaných mužov sa ozýva. Ja tiež bohužiaľ nepoznám žiadneho poriadneho chlapa vo svojom okolí, teda mám priateľa, ktorého veľmi ľubim, ale nebudem sa robiť a úprimne ruku by som za neho do ohňa nedala, po to čo som už zažila. Bohužiaľ poznám iba baby, ktoré sú tie čo trpia.

Soraja

sklamany nemusis byt nabruseny, ja som nekydala na chlapov, viem ze su aj chlapi ok, len po sitej dobe sa zmenia. Poznam aj zeny, ktore su svine a poviem ti, ze tie svine sa maju najlepsie, ktore vyuzivaju a podvadzaju. Ja som to nikdy nerobila, vzdy som bola uprimna a NIKDY by som niekoho nepodviedla. A co za to mam? Doteraz ma podviedol kazdy, no az na mojho terajsieho. Teda to nemozem vediet, len si to mysliet,ale viem nieco co on netusi ze viem a sklamala som sa v nom,ale co uz. Podla toho co si napisal, si asi cerstvo po rozchode.

janulko

Ahoj Soraja jasne ze taky chlapci su. Ale ci su take zeny su o tom pochybujem mal som vztah ktory trval 2a pol roka a na konci som zistil ze ma podviedla z 6 chalanmi a nebolo to len cmuq cmuq ale aj sexualne ma podviedla. Otazka je ci su aj zeny take nie chalani.ak chces pokecat som na Maile ak budes chciet pokecat ;)

sklamany

Preco su vzdy len chlapi ti najhorsi??? Na seba ste sa niekedy kriticky pozreli???
Kolko je takych zien, ktore vas roky s chladnou hlavou vyuzivaju, klamu vam do oci, slubuju krasnu nadhernu buducnost a neuveritelnym sposobom trapia, ked vidia, ze partner by jej aj modre z neba zniesol??? A ked sa ho nabazia, tak ho odhodia ako nejaku VEC, akoby sme my nemali city, alebo sme neboli ludia...
Vsak preco by som aj mala to citlivo ukoncit, ved sa ho chcem len zbavit a mat od neho uz konecne pokoj, cim hnusnejsie to spravim , tym lepsie pre mna!!! A city partnera su vam ukradnute!!!! A ked ho nahodou psychicky a emocne zlomite a on sa zmieta, nevahate a dorazite ho....
Niektore zeny nemaju svedomie, nemaju dusu a namiesto srdca maju prazdnotu alebo velky kus ladu!!!!
Su muzi aj dobri ale najdu sa aj zli. A TO ISTE plati aj o zenach, nie ste o nic lepsie, ZAPAMETAJTE SI TO!!!