ahoj chlapi,som len zvedava, ci sa najde medzi vami aspon jeden jediny, ktory neklame a je verny a nie len po jednorocnom alebo dvojrocnom vztahu, ale po cely zivot. Uprimny a starostlivy a ktory nie je sebec? A samozrejme vie povedat lubim ta a aj nejaku tu lichotku. Som zvedava kolki sa ozvete, strasne ma to zaujima, lebo cim dalej tym viac sa presviedcam, ze taky asi ani neexistuje.
existuje taky? neverim
berme to tak,ze chlapci maju zdravu(?) sebadoveru :-)
aj ty si si to vsimla trin? :-)
paci sa mi ako tu kazdy odpise,ze je to prave on.
neberme im iluzie
chlapci si tu nejak moc fandia!! :-))
ohrozeny druh?:) zeby?
ahojte,no ten moj je fakt sikovny,navari,uprace,ale musim mu to nenapadne pripomenut,aj byt preraba sam.aj slovko milujem ta a chybala si mi mam na dennom poriadku, ale raz ma sklamal,no nebola to nevera,chvala bohu,tu netolerujem!Takze odpustam,sice to tak vizera,ale nezabudam mam to stale na pamati,keby nieco.vazime si jeden druheho,pomahame si,starame sa o seba. ale niekedy mam pocit,ze mi je uplne cudzi.sme spolu 5 rokov a z toho polku manzelia. Tak co by som asi chcela,ze?
Nestazujem si,poho len ja som sa vo vnutri vdaka tomu zmenila. Ale na druhej strane som stastna,ze ho mam,ale ruku do ohna by som za neho nedala.
marko polo to patrilo mne?
gomez ja viem velmi dlho co chcem. Mam v zivote isty rebricek hodnot a podla neho aj zijem. A co chcem v mojom vztahu tiez viem dost davno, ale na tom je zradne to, ze vo vztahu su dvaja. Ale malo to ucinok. Mozno aj taky ako si napisal:-)))))