nemate nejaky recept na ziwot???:(((mne uz ten moj VYPRCHAWA:(((
nevladzem
moja pytaj sa na co chces..vcera som uz zaspala a dnes tu budem az poobede,ale urcite si to tu niekde najdem..a drz sa!
to je zivot,jeden den je uplne na...a druhy to ide...den aj zivot mas taky aky si ho spravis..
ja viem,ale ak vydrzis a ches sa z toho dostat garantujem,ze ten dobry den enbude len jeden z troch,ale postupne ich bude stale viac=Doki?=Ddobruuuu nocku=D
:(ale wies ako to je..jeden den priserny,druhy normalny,treti na "samovrazdu"a to vsetko ma uz deprimuje.......niekedy to fakt nezvladam,ale zas su aj usspechy.....nepopieram..xaxa.idem uz aj ja lahnut,odychnut,zajtra nevstanem.pap jaji.....sladke hajiiii..:)).shakti jak tu bude nech pisne
ale najdolezitejsie je,ze to ide a stoji to za to..shaktula uz sla spat=DDD
:((je to fest tazke,a hnustne..SHAKTI este by som sa ta cela cosi opytat smieem?
Znova opakujem,ide to...jedlo moze byt liek aj jed ja viem...ale dolezite je uvedomit si ci stoji za to sa nim tolko zaoberat a ked zistis ze samozrejme nie,tak podme z bludneho kruhu von...pomalicky postupne
no moja.somnou ako s byvalou anorektickou to kludne mozes rozoberat=D
ja to velmi nechcem rozoberat..tak aspon v skratke..mam problem s jedlom....ale nerozoberajme to:(
ale vzdy sa vyriesia a potom pridu nove a tie sa tiez riesia,je to vecny kolobeh...ale vsetko prejde,musi to byt,aby sme si vedeli vazit to dobre,pochop.preco sa trapis?
len niekedy sa tie problemy riesa dlho a nie vzdy sa vyriesia....:(