Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevladzem

SHAKTI

leandrus...

Zivot je svina,zivot je krasny,
zivot je vacsny boj,
zi,ved je iba tvoj!!
Zi! Ale ako? Cely zivot sa to ucime...plavat v mory,plnom nadhernych delfinov,v krutych burkach,medzi zralokmi...
zalezi iba na tebe kam poplavas
a ci najdes v sebe dost sil
doplavat az k pevnine...
Cudovala by si sa kolko ma clovek v sebe sily,myslis si,ze nemas ziadnu,ale mylis sa..
vzdy je tam,je priamo v tebe,
najdi ju a vyuzi ju..
je to take zvlastne..lebo padnes az dolu..a pak ju najdes,tu silu v sebe-pud sebazachovy..a uz ked ju v sebe najdes,ta sila zacne rast a rast a postavi ta spat na nozky..
neiste..ale postavi..
vies,casom sa naucis,ze jedine na com zalezi si ty,jedine ty v zivote robis rozhodnutia..vzdy je to iba na tebe-rozhodnut sa a ucinit to..ludia su tu iba preto,aby ti ukazali smer,utreli slzy,pohladili..ale ist musis sama..

leandra

ja uz neviem co mam robit zo zivotom:(
vsetko sa ruti proti mne a ja sa uz needokazem voci tomu postavit!!!viem,bola som v podobnych situacich uz vela krat,ale prebrala som sa!(myslim tie stawy-depky a tak)no teraz citim,ze hento je najsilnejsie...nejako nemam silu znovu sa postavit..........co mi je?mam problem z jedlom..hej okej..uz to viete..a okrem toho,namna kazdy zacal kaslat,kazdy do poslednej bodky,tak ocom to dokelu je?zit sama pre seba?to nema zmysel:(
ja uz len cakam..a cakam...the end
:(
odpustite

leandra

no us si mala napisat co za otazku namna mas a neobkecawat to:((sup-sup...ale otazky na telo mi prosim ta nedawaj,ak ta mozem poprosit...nemam zrowna naladu,nechce sa mi nad nicim rozmyslat,nic riesit,oukej .najradsej by som wypla mysel nemyslet absolutne nanic,mat v hlawe ttake uplne prazdno..bez myslienok...lebo nepridawa mi to :((excuse me