Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevladzem

jaja

leandra a preco sa trapis a netesis sa zo zivota,hmm?ved problemy su na to,aby sa riesili a ked sa vyriesia hned vykukne slniecko=D

leandra

amylee,co riesis teraz??nelutujem sa,a vobec sa oto ani nesnaim,a ani to od nikoho neockavam preboha!!!ale saq,twoj nazor namna,neberem ti to.pfee

amylee

leandra..o čo ti ide??chceš upútať pozornosť?aby ťa ľutovali?máš problém?TAK HO RIEŠ.....p.s..tu básničku si si mohla odpustoť

leandra

shakti niee toto nieje z mojej hlawky :D to som cerpala:D ja som "zlozila" cosi ine,no na na vlastnu zodpovednost-radsej to tu davat nebudem :DD,..aa kdesi som tu uz spominala ze som slaboch mno://ale toto uz neriesim...myslim pozitivne!!teraz..som zwedava do kedy mi to taqto vydrzi,ja sa toho uz normalne bojim:(((

SHAKTI

leandrus,toto si napisala??wow! tak klobuk dolu!! a tie zily sa neopovaz,to neni riesenie a taketo riesenie si vyberaju iba slabosi, a ty nim nie si!! neopovaz sa!!
rozumies mi??? lebo vecer si ma nezelaj!!
za trest budes pisat basnicku! :-D

leandra

Rosa su slzy,slzy z mojho srdca,ked vecer placem rano trava zarosi sa,uz nechcem plakat,tym sa nic nezmeni no len co utriem si slzy,zivot je znova zakerny.Nechcem uz plakat,nechcem sa smiat,nwchcem sa naucit pocity vyrovnat.Ked slzy tecu mi,svet nema vyznam,ked usmev mam na tvari,falosny pocit mam.Nechcem uz plakat,nechcem sa smiat,len jedno je riesenie,zily si podrezat.ASI NEJAK TAKTO MI BOLO WCERA...NA DEPKU...DNES SOM SICE OTWORILA OCI WJAC,ALE ESTE SA STALE NEWIDIM WELMI RUZOWO:( ALE JE TO LEEPSIE!!

RNG

Ja viem, je to proti ludskemu prirodzenemu instinktu, ale clovek sa musi naucit mat radost z toho, ze moze davat a neocakavat odplatu za to(teda aspon nie na tomto svete, pre nas naklonenych verit ze je aj nieco viac, nez nasa tunajsia existencia, nazor, ktory mi velmi vyhovuje a pomaha znasat kazdodenne strasti)
A stastie(alebo dobry vyber?)je ked si najdes partnera s tymi istymi starymi hodnotami.
Inac mi agresivna individualisticka spolocnost pripomina svorku vlkov trhajucich korist a vrciacich jeden na druheho. Alebo horsie, lebo aj v tej svorke je urcita kolektivna disciplina...

Soraja

pricina nie je v mojej moci. Je to vec, ktoru som nemala vobec vidiet a svojou vlastnou chybou som to videla. Mozem sa na to spytat toho dotycneho, ktory to vsetko sposobil,a le bude to len a len horsie, takze som sa rozhodla, ze dam tomu este cas a ak sa to nezmeni,alebo nedostanem vysvetlenie, tak pricinu nadobro odstranim z mojho zivota. No a s tym ventilom mas pravdu, myslela som to tak, len tak sa vykecat.

mamca

Hej,chápem,ventil.Ale čo s príčinou,keď sa vykecáš? Tá zostane trčať v tebe a po čase opäť začne tlačiť.