Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevladzem

SHAKTI

mozme si podat ruku Soraja :-) ale zas,keby bolo takych ludi ako my viac,svet by bol lepsi...ale je ich viac...
ty tiez vzdy pomozes aj ked vies,ze ti to ublizi? a vzdy dostanes za pomoc taku facku ze az?? lebo ostatni,tym ktorim pomahas,su sebci-vezmu si od teba co chcu a dovidenia...

lilith

Shakti ty ti vždy vieš tak dobre napísat, presne tak bedákanie ešte nikomu nepomohlo,ak si človek nepomôže najskor sám,tak mu nik iný nepomôže,a vždy treba hladat najskor chybu v sebe a až potom niekde inde.

Soraja

SHAKTI presne si to vystihla,som detsky naivna. Stale dufam v nieco a ono to nakoniec nepride, ba co, pride vzdy len sklamanie. Ono je to strasne. A hlavne ak si na vsetko sama, a nemas sa ani o koho opriet, lebo ten kto by ta mal podrzat sa tvari, ze sa nic nedeje

SHAKTI

krasne Soraja,si ako ja...
citliva,hladas a vidis v ludoch len to dobre...a ked zistis ze to tak nie je tak ti to ublizi..znovu a znovu si taka detsky naivna..poznam..
vies na toto neviem(skutocne priznavam,ked neviem tak neviem a priznam to!)
odpoved a ani dokonca riesenie,sama s tym mam problem..len sa treba dvihat,znovu a znovu..lebo co dosiahneme tym,ked sa vzdame?? nic..
ako tvrdim svet bude lepsi,ked kazdy zacne sam od seba! Lebo svet robia ludia...a ak budu ludia lepsi bude aj svet.

Soraja

SHAKTI mas pravdu, ja to viem, len co, ked clovek pozera stale na inych a ti si to vobec ani nezasluzia. Svine sa maju ako prasce v zite a ti "normalni" prezivaju len sklamania. Vidim to vsade okolo. Snazim sa nepoddavat tomu zlemu,a j ked som dost citlivy cloviecik, len ma stve, ze si myslis, ze urcite raz vyjde slnko a ono skutocne vyjde a potom pride riadne silna burka a si tam, kde si aj bol. A nie si ani sebec, stacia ti uplne malickosti od zivota, nemusis mat bohatstvo a majetky ani nic. Staci ti len uznanie, laska mozno par milych slov. Ale mozno to je vsetko aj v ludoch. Dnesny svet je uplne iny ako si ho pamätam z mojich detskych cias. Ale je pravda, ze bez boja to nikto nevyhra.

SHAKTI

soraja,zivot nas takymto krutym sposobom uci pokore,to iste plati aj pre leandru..
lebo clovek je velmi zvlastny tvor..hra sa na Boha,chce vsetko vlastnit,mysli si,ze na vsetko ma pravo atd. Tazke chvile, ked vsetko stracame a ocitame sa na samom dne,okusime ako chut bolest,trapenie aku horku chut ma sklamanie...nas ucia pokore..ukazuju nam svoje miesto,ukazuju nam,ze vsetko na svete si musime zasluzit,ze si treba vazit aj tie drobnostky a nezaoberat sa iba sebou!ze ked chcem v zivote cosi dostat musim aj dat..

leandra,nevzdavaj to...viem aky mas problem,rozoberame to stale dookola,chcem ti pomoct,ale na to sa nesmies vzdavat!!! ty musis bojovat,je to tvoj zivot..v prvom rade clovek robi velmi velku chybu,ked sa zameriava sam na seba-na svoju bolest,trapenie..ma tak trosku masochisticke sklony,babre sa v tej svojej bolesti stale dookola.. poriadne sa v nej vymacha-to je potrebne,ano,to schvaluje,ale nie stale!!!
potom treba tu bolest prijat! Je to ako ked vas boli hlava,mnoho ludi robi jednu zasadnu chybu a to,ze si vybera tu najednoduchsiu cestu-uzije jednoducho tabletku proti bolesti! Ibaze,aj ked to vie,ta tabletka bolest iba zatlaci do uzadia a nevyriesi problem,kazda bolest je iba signal,signal,ze cosi nie je v poriadku a treba to riesit,v prvom rade,treba najst dovod-povod bolesti a potom ho riesit! Mnoho ludi uzije radsej tabletku,akoby sa zaoberali preco ich ta hlava boli-niekedy si staci kratko pospat,alebo vypit viac vody...nehladaju ine moznosti,ale tu najednoduchsiu... mozno ani nechcu vediet ten dovod a to je to! Pretoze tu bolest iba zatlacia ale ona sa raz vrati,vrati sa ovela silnejsia ako kedykolvek predtym a az ked sa to uz neda vydrzat,hladaju sposoby ako sa vyliecit,obvykle uz byva neskoro.
Toto robis aj ty leandra,mozno sa nastves,ale uz ma trosku poznas,nebudem sa s tebou hrat,ale budem na teba tvrda,lebo chcem aby si na seba bola tvrda aj ty! Aby si sa konecne poriadne nasrala,vstala a zacala to riesit! Uvidela to,co ini nevidia!! A ty sa mozes z vysoka vykaslat na to,co ti hovoria ini!! Ty vies,ze si uzasna,jedinecna a nie si slaboch! Nebud slaboch!!! Tolko mladych ludi si zbytocne nici zivoty,lebo ich hodili do vody ale nenaucili plavat...treba sa upokojit,prijat svoju bolest a trapenie a plavat!
a leandra clovek ma vzdy nadej!!!
Kym existuje nadej tak zijeme! a ta nadej je tu vzdy,len ty ju nevidis,lebo vidis iba seba!! Svoje myslienky musis otocit inym smerom,prec od seba! Nezaoberat sa vacsne iba sebou!! Ja uz neviem co...stale sa v tom topite dookola..viem,cesta von je velmi tazka..ale je! Len ju treba uvidiet!!

Soraja

leandra co sa deje? sklamala si sa v laske? mas problemy v rodine? Nevzdavaj sa, sme na svete viaceri, ktori su uz takmer na dne, ja som tam padla vcera, vzdy ked si myslim, ze uz nic horsie sa stat nemoze tak pride nieco co ma zrazi uplne dole a vcera sa neco take stalo. A snazim sa s tym vyrovnat, aj ked je to strasne moc tazke a tiez uz mi dochadzaju sily

SHAKTI

...a hlavu hore! kazdemu je v zivote na prd..niekomu castejsie,niekomu menej....
stastie si hold na svete treba zasluzit..
bojujeme!oki?

SHAKTI

ano da sa so vsetkym vyrovnat,lebo jednoducho musime!! nemozme sa vzdavat,neviem preco sme tu ale sme tu, musime byt tu...zivot netreba "prezit" ale treba ho jednoducho zit,tak najlepsie ako vieme!!!