nemate nejaky recept na ziwot???:(((mne uz ten moj VYPRCHAWA:(((
nevladzem
ako vies,ze otazka patri tebe??a co si myslela vetou ze rozozna kto jej chce naozaj pomoct??preco ta to tak trapi?preco ta zoziera,ze som sem napisala,a ponukla pomoc?ano mas pravdu,dufam ze to rozozna!!
ta otazka je urcena pre mna..
zboznujem ludi,co vsade boli,vsetko videli a vsetko vedia najlepsie.chces pomahat? ides na to nespravnym sposobom.ano nech sa rozhodne sama,ale leandrus je mudry clovek,verim,ze rozozna kto jej chce naozaj pomoct.
leandra sa musi rozhodnut komu nieco povie,a ja verim ze sa rozhodne spravne,vsakze??:))
a aj mne:)
a tu spravicku a otazku mozes napisat aj mne:)
aku pomoc jej ponukam?ze ju vypocujem.niekedy pomaha aj to.a neskor sa uvidi,co mozem urobit.neviem preco kazdy cuduje nad tym,ze chcem pomahat..
len ma fakt dost zaujima odkial beries istotu ze jej pomozes,chcem vediet aku pomoc jej ponukas-prave preto ze mi na nej zalezi.vsak ked to neni nic zle,napis to sem...a nech sa potom sama rozhodne ci ju chce alebo nie..
a inak leandrus stale cakam na tu otazku a spravicku od teba!
nechapem,nevadi..pise ze jej mame dat rady.do zivota.tak ja jej pomozem,ked nikto nechce.ked som citala prispevok ze si chce podrezat zily..tak co myslis preco chcem pomoct?
to znie ako zo sekty! :-) ano a co je to prave podla teba pre leandru?? no daj to aj nam,aj my to chceme! s takymito blbinami sa chod vypchat...a nepokusaj sa manipulovat ludmi u ktorych zacitis slabost!
Ahoj leandra,ja ti dam to prave do zivota.napis mi tvoju mailovu adresu,skype alebo icq..budem ta pocuvat,ty mi budes rozpravat tvoj problem.a skusim ti pomoct.mozme si aj zatelefonovat,ak chces.staci sa ozvat:)